Posts

Showing posts from October, 2013

Allahuakbar. Alhamdulillah. Salam Aidil Adha

Image
Assalam uols.

Allahuakbar. Masaaaaaaa.... tak terkejar.
I'm still alive, just in case you're wondering where's the he*teet is Kak Bap.
Huihhh lelah rasanya dada ini mengejar dateline sume. With the pindah2 ofis and all.

Finally.... ini dia concept open office weols. Dulu2 tak nampak org ada bilik2 sumer, now management says, no more barrier-barrier, harap2 comm. dah tak breakdown lagi, now everybody is accessible, nasib ko lah pepandailah nak browse rotikaya.com ke, blog resepi.com ke ahaha.... oh mind the kerusi, time ni kerusi opis tak sampai lagi uols. ada org ckp mcm komputer lab ler, kantin sekolah lewww, whatever, personally I kind of like it (er sebab I dok belakang sekali dan terlindung dr angin monsun timur laut hah hah). Even bos pun takdek bilik ouls.

chakkkk... kosong, kosong, kosong...terserempak plak ngan budak ni masa nak solat. bagus dak ni, sat agi Asar pun jumpa dia agi. Sbb kelas dia dkt ngan surau, rasanya next semester klu panjang umur izin tuhan kak b…