Posts

Showing posts from October, 2011

Weekend

Image
vah vah vah vaji vah...rasanya udah terlewat tp still nak ucapkan Happy Diwali to 1Malaysia, jiran sebelah umah kita siap bagi maruku n cookies lagi. 2 hari 3 malam jugaklah mak yong layan citer Tamil, fuihhh hebak-hebak, kalu nak tau aku lebih prefer tgk citer Tamil dr Hindi lagik sebab citer hindi tu sgt2 di alam khayalan, manakala citer Tamil lebih berpijak di bumi nyata dgn background kedesaan di tamil nadu gitew, tp bila time dah bergaduh dasakkkkk bohhh, klu tak guna kayu hoki dia guna stick sampai org jahat dushhhhh melayang lalu jatuh atas gerai buah2an hermmmm time ni terus le aku tuko channel dow, tp ari tu layan citer Sivaji the boss ngan apa ke nama citer Chitti de robotic yg heroin dia Aisywaria Rai tu, terel betul citer Chitti tu, mak sampai rasa nak pingsan tgk adegan2 last tu, sgt hebakkk robot2 tu bertukarrrrrrr lalu menembak bertubi2 kt trooper askar kerajaan tp biasa arrr hero Ranjinikanth mana boley mati...mmg le mak pingsan, 3 kali mak pingsan depan tv sbb lama g…

stok takdek citer

Image
tetiba otak stuck tak reti nak citer, sebenonya byk nak citer tp rasa cam otak berkarat jew ih ih... kenkonon nak stylo tulih jew tu yerk tp kang bunyi cam yahudi lak apa-apa lewww... Aleesya, di saat takdek idea ni izinkan mak ngumpat pasal kau nak...Aleesya is 6 mths + 1 week already, tgh bersiap2 pasang kekuda tp masih gear gohead gostan gitew je lagik, le maklum le tak lama lagik nak merangkak le tew...


Makin galak je bergolek sana-sini, tido kemain lasak lagik, adalah boleh jumpa dia nak menuju ke pintu dlm kul 2-3 pagi gitew, dlm tido pung ko boleh mimpi golek2 dik, dasak sungguh! Sepanjang malam 2-3 kali terjaga keje omak ni kutip ko balik masuk garisan haish....kan dah kata, dia ni pemerhati PBB, lantai kosong cenggitu pung gigih menelek buat kajian tempatan isk. gasaklah mak ko umah dah tak serupa haper dah


Memang sukerrr lew nonggeng2 cenggini, bergolek gelantang satu umah pung yg hebaknya tetap akan bawa BFF bersama - bantal teddy yg dah lebam tetap dlm genggaman!


hoh hoh …

Dalam episode Seharian di Penang and BBQLand

Image
Dalam kisah seharian di Penang dengan keterangan bergambar.


Puan Kay, please attend the meeting on my behalf - Boss.
-Baik boss. Stok2 ikan bilis naik kelas ekonomi jew.


5.00 a.m. - Angkut anak-anak sekali ke KL Sentral. Pandai2lah Apaknya jaga anak2 lepas ni.


5.20 a.m. Check-in siap2 kt KL Sentral, amik KLIA Express to KLIA. Huihhh... sungguh horror pemandangan Subuh hari di terminal ERL ni, tetiba teringat citer psycho-thriller eh eh dasat betul imaginasi.


Dlm train, ada 2-3 kerat jek umat manusia dlm ni. Klu jumpa Ju-Onn pingsanlah mak sengsorang.


Apa lagik kroihhh dulu. Poyo giler tutup mata pahtu amik gambo sendiri, psiko giler pompuan ni.


6.10 a.m. gitew sampai KLIA. Cam patung cendana terpacak sengsorang kt boarding gate ni. Dah baper kali naik flight pun bengong lagik nak gi mana buat apa, selalu klu travel pung ada org hok buat sume, aku tau-tau ikut jerk. Sekali nak travel alone tetiba jadik gelabah biawak.


I hateeeeeeee flying!!!! Klu ada org offer naik tongkang pun mak sanggup. Im…