Posts

Showing posts from June, 2012

Roses are red.. err not necessarily....

Image
Ni part last, I promise. Ada 100 kati gambo muntah ijo bahaha...
So lepas tengok stoberi cadangnya nak gi Taman Rama-Rama. Tp apak eh tetiba menonong je masuk jauh ke dalam Kea Farm tu kan tetiba sampai Rose Centre. Selama ni mmg tak peduli pun kt Rose Centre ni. Sekali nak masuk kena bayo kan.... Memasing cam culas nak masuk *dasarsumenakfree*. Hek elehhhh RM5 hinggit je pown... so dah penat2 tersesat masuk je lahhhh...hamik nak, set2 hok culas nak masuk tewlah hok meroyan amik gambonya...hok aloh aloh...
Oh my englishhh... the view was breathtaking and spectacular *hovertakayat?*. Mak Yong rasa tgh musim bunga Rose ni... roses are blooming everywhere...mcm2 spesis rose yg ada pulak tew... mata ini leka melihat red blooded roses and black roses. Subhanallah ciptaan tuhan....*tangan dlm mode nasyid* eh, serius, takjub tengok ciptaan tuhan....


Mahunya tak meroyan tgk roses nih... iiiiiihhhh gewamnyerrrrr rasa nak wat balikkk!!!!


 arghhhhhh!!!!! kamera Samseng tak dpt nak capture the be…