Posts

Showing posts from November, 2013

Kemen Helan, Autistic, sumer ada..

Image
Hi semua. Assalamualaikum wth. Hallo dan salam sejahtera.

Nampak sangat salam perkenalan org tgh takde kerje. Atau boring. Memang boring pun. Mata dah nak lelap lap lap dah ni.Puasewww katewkan.
Sekian lama tak bersua mmg blog juge le medium melepaskan perasaan ye.

Kadang2 aku rasa penat nak rehat berenti keje jaga anak mengemas masak. Bestnyer. Macam ada staff kt kompeni aku ni nak berenti ujung bulan ni, umur dia tua setahun je dr aku. Dia berenti sbb dia nak rehat kt umah, nak jaga anak2, nak gi surau and such. Ada tok laki baikkk punyer masyuk ok le kan. Klu aku le... alamat pakai lampin kain le ko Aleesya, susu cap tepung kati ke. Dak pun dinasihati supaya menjauhi sebarang shopping complex dan yang sewaktu dengannya. OMG sgt tragis kehidupan sebegitu. Tp kita kena ingat jua rezeki Allah taala itu sgtlah luas, mana pernah dia tak sayang hamba dia kan.

Tapi....kalaulah jadi kenyataan.... Hari2 otak penat pun pikir nak masak apa je sampai terkeluar otak. amboih over. Pagi2 lepas an…

Hallo

Image
Well hallo....warghhhh memula mestilah gambo tergempar akak kheennn. Kata winduwwww haruslah bg satu gambo terkini lagi sensasi. Sampai terkeluar-kuar garisan lipstik kesian. Ok tak kelaka. Hiiish terasa tuo beno diri ini, maklum le dah tak lama nak masuk 4 series kuakuakuak. Ni nasib gek ada filter klu tak mmg nampak lewww skin yg flaw sgt tu. Mana nak cari kolagen ni, byk beno le jenisnya kt pasaran.

Berabuk2 dah blog ni terabaikan. Amboi-amboi...bermaharajalela spam dlm kotak dialog tu ehhh....Sumpah takde masa dow. Seminggu 7 hari rasa tak cukup beno, mmg full benda nak buat satu ari, dari hal keje sampai hal rumah tangga. Sebegitulah. Balik umah dah lewat, kadang masak kadang tak sempat, anak2 membeso mmg nak mkn malam, cam ni ngan diet2 mak kau pun ranap sekali anak oiii. Minggu lepas mak turun KL dah mengomplen... "gemuk pulok napok le ningggg".... sudohhhh dia dah buat dohhhh. Dah tukang masak takdek makneeee je nak renung benda dia masak ye dok.

Apa kate kita citer…