Posts

Showing posts from May, 2014

My day

Image
Hallo hallo holla...

Yang satu perkara ni kena buat entry gek ni. Sambutan jubli gangsa ke perak ke ni...yg ke 20 thn diri sendiri. Haaa... tu dia... tak ngaku agi....Life has just begun uols... *bungaapiletupsanasini*

Malam sambutan ulang tahun gangsaperak terasa nak tanak pulut kuning rendang bagai. Arrrr pecak2 wall dapur tu penangan rendang ayam. Siap..mcm ada hajat beso. Nak masuk umur 20 ni mmg rasa weird sgt...ntah le sukarrr di luahkan dgn kata2... tak caya, tak caya.....arghhhhhh hormones hormones.....middle age crisis??

Pun begitu, Alhamdulillahhhh....masih diberi peluang bernafas di bumiMu ya Allah. Di pagi hari ke 20 thn ehhh...ha ye lah. Haa...sape kata amik gambo camera 360 siappp aku debik. no filter... no filter okehhh! Just amik beauty mode je kt kamera kehkehkeh...
Lepas tu ada keje luar supplier belanja. Berkobar2 masuk big four nak makan healthy - healthy je. no rice no rice... ini je akak makan tau. Wat2 tak nampak je a spread of food at the buffet area. . . . . …