Tuesday, December 24, 2013

Malam Hantu

Hi alls.
Just nak upload pix from our annual dinner ngehngeh. Masih ada kehidupan rupanya aku rather than office work lambat2, house chores lambak2, sume pun lambak2. Nak cuti pun tak tau lah boleh ke idok ni. Enjoys...mlm lepaskan perasaan namanya nih. Night of magic n spell kata ko....

jeng jeng jeng... walaupun jahat tp kena maintain jelita...puiii. Tak byk modal, 2 hengget je jadik. hak lain mix n match jek.

Our dpt.
CAYA TAK CAYA AKAK KO NI NARI THRILLER. GILER GOYANG. LEPAS PERASAAN/GIAN HABIH. TP GAMBO NAMPAK CAM NAK NYANYI NASYID. DOW. CAYA TAK CAYA OUR GROUP DPT BEST PERFORMANCE OF D NIGHT. YOU BETTER BELIEVE!

Among tajuk makanan malam tu.

Sekolah Hogwarts kata koooooo.....

Enjoy betul tgk performance other dpt. Gelak je keje mlm tu, mmg release tension.


Macam2 watak le mlm tu, ramai betui witch. Sah2 takkan menang costume terbaik. Akak pakai bunga tu mmg comellah...ahahaha...terus aku terbayang bunga orked hiasan kt dinding tahun2 80an.

Antara santapan malam tu. Gila bak angggg nerbes nak buat persembahan sampai tak lalu makang. Balik umah perut bergendang nyaris dah nak masak megi.


Antara dessert yg di ambik. Ntah natang apa tah macang2 bentuk broom pun ado.


Tetamu. Kitaorang.

wah wah wah...yg sebelah ni mmg menakutkan. Modal RM20 hinggit pakai buang itu contact lenses.

posing jgn tak posing,

ni citer apatah watak si Johnny Depp dlm Alice in wonderland ala-ala kata ko...

air ala2 biji mata kata kooo.. 

dah habih. hantam saja mana gambo yg keluo dr henpongggg...

Sunday, December 8, 2013

Aku yg kehilangan....

Hallo.....
Aku yg kehilangan mood dan masa nak blogging.
Ya Allah jgn lah jadikan aku org yg terlalu mengejar dunia. Lagu mana ni rasa masa tak cukup2. Kadang2 rasa nak berenti je, tapi tiap kali rasa nak quit tulah gatai ada je meng commit benda baru. Pun begitu Alhamdulillah...terasakan Allah sentiasa sayang kt kita, selalu dia mudahkan urusan tiap kali kita kebuntuan. 

Kesibukan dunia ini buat aku rasa nak escapism.

Jadi aku jln2 kt mall, which xtvt sebulan sekali. Sungguh pathetic itu. Lalu aku lalui kedai henpon dan lektrik. Lalu aku nampak satu henpon yg latest gek la kt display. Aku tak sempat nak pikir panjang.
Lalu aku rasa nak beli sbb tetiba rasa nak membeli. Mungkin nak me rewardkan diri dgn kegilaan semua yg kulalui ini. Lagi pun dah lama kuasa membeli tlh hilang dlm diri ini. Kuasa membeli sabun dan susu anak kt Speedmart x dikira.

Lalu aku beli ini. Tu jelah nak citer pun

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife