Malam Hantu

Hi alls.
Just nak upload pix from our annual dinner ngehngeh. Masih ada kehidupan rupanya aku rather than office work lambat2, house chores lambak2, sume pun lambak2. Nak cuti pun tak tau lah boleh ke idok ni. Enjoys...mlm lepaskan perasaan namanya nih. Night of magic n spell kata ko....

jeng jeng jeng... walaupun jahat tp kena maintain jelita...puiii. Tak byk modal, 2 hengget je jadik. hak lain mix n match jek.

Our dpt.
CAYA TAK CAYA AKAK KO NI NARI THRILLER. GILER GOYANG. LEPAS PERASAAN/GIAN HABIH. TP GAMBO NAMPAK CAM NAK NYANYI NASYID. DOW. CAYA TAK CAYA OUR GROUP DPT BEST PERFORMANCE OF D NIGHT. YOU BETTER BELIEVE!

Among tajuk makanan malam tu.

Sekolah Hogwarts kata koooooo.....

Enjoy betul tgk performance other dpt. Gelak je keje mlm tu, mmg release tension.


Macam2 watak le mlm tu, ramai betui witch. Sah2 takkan menang costume terbaik. Akak pakai bunga tu mmg comellah...ahahaha...terus aku terbayang bunga orked hiasan kt dinding tahun2 80an.

Antara santapan malam tu. Gila bak angggg nerbes nak buat persembahan sampai tak lalu makang. Balik umah perut bergendang nyaris dah nak masak megi.


Antara dessert yg di ambik. Ntah natang apa tah macang2 bentuk broom pun ado.


Tetamu. Kitaorang.

wah wah wah...yg sebelah ni mmg menakutkan. Modal RM20 hinggit pakai buang itu contact lenses.

posing jgn tak posing,

ni citer apatah watak si Johnny Depp dlm Alice in wonderland ala-ala kata ko...

air ala2 biji mata kata kooo.. 

dah habih. hantam saja mana gambo yg keluo dr henpongggg...

Comments

aida said…
amboi kak yong... kellas dinner dia... hotel mn tu kak... bgus idea presentation food dia
Art Lover said…
Bravo Yong..you nampak betol macam witch..but definitely a good one.
Released tension habis tuu. Food pun nampak best
m.u.l.a.n said…
yoooonnggg ooiii... aiisshh tak lelap tido la malam ni tgk mata witch tu...
Yong Kamariah said…
Aida comey...wat kt auditorium opis je, Royal Binteng punya catering


Kak Iha anggun... haha senang je jadik witch, sarung jubah itam dah jadik, pahtu beli sugar paper 2 hinggit wat topi kihkih...

Mulan teror masak.. haha...hakak lagik tanjat gegul masa dia salin baju, dia beli lens pakai buang 20 hinggit tu, semangak sungguh!

Popular Posts