Posts

Showing posts from August, 2017

Balkan Trip : Zagreb, Croatia

Image
Zagreb, Croatia, 3rd May.

Mari, mari teruskan perjalanan ke destinasi seterusnya, Zagreb, Croatia. From Vienna to Zagreb kami melalui perjalanan yg hampir 400km! Masakkk... From Vienna kami menuju semula ke arah selatan, melalui Slovenia. Proses di check point berjalan lancar, TG dah pesan siap2 please behaveeeee. Baik tuan, kami org Malaysia, mmg well behaved, mcm jemaah haji jugak. Senang ko nak handle bebenonya. Nak2 dlm jemaah kami ramai bekas kakitangan profesional termasuklah Dr perubatan dan Dr persuratan.

Masih melalui jajaran Alps kala melalui outskirt of Austria mmg teringat citer The Sound of Music tu kan...dia kan filmingnya dia sini.



Di sepanjang laluan, asyik sekali pemandangan, as long as bukan ko yg jd drebar bas tu so it's ok, chill chill saje, lapa kita makan, toilet break kita berenti, cari wifi and coffee heeee... I guess tak sesuai nak bwk kekanak and org tua utk touch and go kind of trip cenggini, klu kekanak kan klu dia letih dia meragam, klu org tua, nak k…