Posts

Showing posts from September, 2012

Tadikaku Sayang

Image
Salam. Apa kabar kesayangan sumerrr??? kangen nggak sama gue?

Dah makan minggu nak post entry baru but how time jealouskan ai.
Balik umah klu dpt menulih2 pun lepas bebudak tido but by the time deme tido ai ol pulak dah hanyut ntah ke mana...kt opis lagik lerrr tak dek le masa yg dapek dicuri aiol byk keje dow. Cam ari ni rasa terlepas beban dibahu, i was schedule to rep. boss meeting ngan CEO, haku klu dengo CEO je terus rasa cam nak sawan, rasa parkinson sume terus tetiba melanda urat saraf.... ai kan gabra semedang berdepan ngan org pakai kot tebal2 dlm meeting ni...penat2 haku praktis benda nak ckp dlm meeting sekali meeting tak jadi, nak mare ke nak bersorek? baik kita enjoy!!!!

Baiklah, sebenonya entri ni sepatutnya panjang, maklum le entri qada', tp tak sompek so citer satu benda le dulu dengan tajuk "Tadikaku Sayang" hehe..

 Memula citer...nak citer last week tak jadik, klu gambo ni masih hidup kompem dah basi. Last week kena keje, so siappp aku bekalkan sayang2k…

Chak...

Image
Chak...aloooo salam saudara-saudari cikebung cikebung...
fuihh lamanya tak bukak blog. ada yg rindu akak tak sila angkat ketiak..hakhakpuiii bajet retis ayatnya
Rerupanya pc den ada masalah, google and yahoo cannot open/connect taktaulah, asek2 unable to connect, maybe browser problem kot,
Diharap kenkawan sihat2 semuanya, i see your latest entry tapi tak sempat nak khatam satu2, sgt bz lately, last 2 weeks baru habis training, 2 full consecutive weeks tu, nyaris tak pitam je dlm training, sib baik juga ada makan free jadi tak jadi pitam. (and save budget too, dah semput dah rasanya wallet ni nak sampai ujung bulan sbb gaji tersangat awal last month nak raye le katakang..)
ada byk benda nak citer tp tataplah gambo anakanda kesayangan hamba dulu, takper le ko tak kesah tp aku kesah hokaloh...

 syabas mere bete... sel2 otak telah berhubung dgn hebaknya... dah bagi susu yg claim no added sugar dah ni rasanya, tp hypernya semacam jek, terlebih DHA ke Ganglioksida taktaulah teman..…

Riang Ria Raya

Image
I'm so pissed off with google/blogger lately, sume pun tak boley... nak log in pun kenkadang tak boley, sampai dah matipucuk rasanya nak berblogging rasanya, tang ada benda nak citer tak boley, time boley keje plak berlambak, makan berkurun nak wat satu entry, nak komen kt comment box org pun sampai laaa ni tak boley, word veri has been denied semedang grrrr, soriler kekawan kang ingat aku sombong dah tak jenguk umah kenkawan dehhh..

Sebelum Syawal menghilang, baiklah tepek gambo bulan menambahkan berat badan ini bersama-sama. Semua ayat2 hilang so tepek gambo jelah yek...

Raya Opis
Nampak gayanya depart. teman jadik dep. memula sekali sambut raya tahun ni, pasal makan mmg jagoan kecot deny. ISO certified dow.

Apa-apa hal posing dulu. Bab posing pun jagoan, mak tak lama masuk 4 series tetiba rasa geligeleman posing lagu ni akakakak...yg penting jiwa mesti maintain remaja...yeahhh remaja purba katakang...

Bab merewang pun ISO certified, yg buat keje betul2 agak2 adalah 2 kerat hok l…

12 years on Merdeka Day..

Image
Betul-betullah terlupa anniversary kita on merdeka day tu ari, siap pi beraya umah org, kira org tu le yg tlg 'celebrate kt kita', klu tau siap mau tapau kek lagik kt umah org tew (thanks kak miza for the awesome breakfast treat heee...) apak eh le yg ngingatkan kita klu tak aiseymannnn... dah tua ni asek luper aje, dah masuk 12 tahun pun gambo pung kitar semula je lerrr
Happy anniversary love, hoping for more happy and good years together!
*wow... now and then.... then... mudanya nampak muka sendirik kt 1st pix tu, now.... pahtu siap meraba2 muka sendiri tak percaya dah hilang elastik huhuhu*