Tuesday, September 4, 2012

12 years on Merdeka Day..



Betul-betullah terlupa anniversary kita on merdeka day tu ari, siap pi beraya umah org, kira org tu le yg tlg 'celebrate kt kita', klu tau siap mau tapau kek lagik kt umah org tew (thanks kak miza for the awesome breakfast treat heee...) apak eh le yg ngingatkan kita klu tak aiseymannnn... dah tua ni asek luper aje, dah masuk 12 tahun pun gambo pung kitar semula je lerrr
Happy anniversary love, hoping for more happy and good years together!
*wow... now and then.... then... mudanya nampak muka sendirik kt 1st pix tu, now.... pahtu siap meraba2 muka sendiri tak percaya dah hilang elastik huhuhu*

12 comments:

Art lover, cinnamonworldofcolours said...

Aslmkm Yong..
You look so young in the picture..tapi Cik Abe maintained gitu aje, ya.

Art lover, cinnamonworldofcolours said...

Yong..
Lupa pulak, "Happy Anniversary!"

CS said...

Yong
Happy anniversary!

Pergi candlelit dinner ke?

AZNI BINTI MAT ISA said...

yongggggg,
lawanyer,.ai like taw!

Yong Kamariah said...

Kak Iha, tqvm dear!
I was 26 masa tu, dah agak tua gek rasanya kehkeh, so that means i am aging dow! Huhuhu...anyway i'm glad to learn that you had a blast raya at kampung! Nak ngacau kt komen box blog akak tp word verification tak lepas2! I donnolah what's wrong sume blog yg ada word veri i can't comment, aiyakkk..

Yong Kamariah said...

Cs my dear, tqvm! Tak celebrate apapun cik som! Dah kertu ni makin liat lahhh nk celebrate love owhhhh gitew!

Yong Kamariah said...

Kak Azni dear... Auwww... Termalu plak kitewww! Tgh muda mmg le nampok lawo yerkkk heee...

Yong Kamariah said...

Choppp kt Ni, manakah dikau menghilang dear? Sunyi sepi blog akak teww

LEEzasTOUch said...

Yong Dear...
Happy Belated Anniversary! Awat tak habak earlier...boleh hantag sebiji kek cokelat.

Yong Kamariah said...

Salam kak Leeza, auwww you are so comel nak hantaq kita sebijik kek cekelat, tqvm my dear! kita ni menggelupur kt sini sbb tak boley sembang2 ngan kenkawan blogger sbb cannot comment kt comment box masing2, i dunno why?why? my word veri been denied and i cannot log on to my blog nak boh entry baru i am so sad...

PatinPasta said...

Oppss.. you did it again! (tetiba)

Happy annibersari to Yong and hubby!

Yong Kamariah said...

alahai thank you my dear cik patinpasta, awok punya bila lagik yek? ate nape tak enablekan kotak komennya kt blognya tew???

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife