Kemen Helan

Kalu blk umah MIL lama sket selalu pi panjat Cameron highlands, lalu ikut Simpang Pulai.
Pegi time cuti sekollah mmg bad timing lah esp weekends.
Kematu montot dlm kete, jln jammed pack dgn umat manusianya, mkn lama makin byk vehicles sampai atas tghari kul 5 baru dpt sampai Tanah Rata having lunch owhhh ape kehhh????
Tgkkan jamnya mmg tak snggup patah blk tp klu lalu kt Tapah mau terbarai isi perut.
So we pth naik ke atas kul 8 pm baru dpt shopping.
Tumporrrr dan haworrrrr kome!!!
So the cuti is overrrr...

Comments

aznimatisa said…
yong,
konpem jem n penuh umat maknusia.apa sal tak lihat nasihat akak kat blog ku itu, kemen helan jem yong,siap makan marry brown gitu
Yong Kamariah said…
yuhuu kak azni,
kita ni dah tau dah time cuti sekolah mmg selalu jem tapi gataiiiiii nak panjat jugak...tak sempat nak skodeng blog akak lah time cuti tew, si kecik kita plak yakyak sampai 2 kali dlm kete, nasib baik well behaved sepanjang jln haiii tumporrr!!!
Aslmkm Yong..
Amboi bercuti sakan ya..
biasalah yakyak tu, that's part of bringging them up kann.

I suka yg you kat East Coast tu best kan tgk cara hidup nelayan..
Yong Kamariah said…
w'salam Kak Iha,
Bercuti mmg sonot kak, balik cuti ni nak muntah tgk keje melambak2 kt opisnya, kt umahnya nak mengadap baju-bajan menimbun2 haihhhh...
ha'ah, best betul gi kt tempat tu, dia mcm remote tp tenang dan cantik, ikan sego apakan lagiknya...
p/s : ku cuba komentar kt blogmu tp tak berjaya, something wrong with my pc or i don't know, word verification tak keluo imagenya..
PatinPasta said…
Yong,
Erk! Tuh dia bumper to bumper punye jam. Suma sebab dek cuti sekolah ye.
LEEzasTOUch said…
Assalamualaikum...selamat berkenalan
Teruknye jam nak keCameron Highlands.....kesian kat anak2 u yg masih kecil...mesti meragam habis!
Yong Kamariah said…
yuhuu cik Aida Patin Pasta,
tu lah dianya gataiii sgt nak naik time cuti sekolah ni, kt memana pun satu Mesia ni time cuti sekolah ni org pack sana-sini, nak gi opis je jln clear hehehe i like...
Yong Kamariah said…
Salam perkenalan juga Kak Leeza (errr nak panggil kak ke Datin ye? wink*wink*)
thanks for dropping by, actually pernah skodeng blog akak, both you and Kak Iha are so good with your hands, memasak apatah lagikkk
*mmg teruk jam kt Kemen Helan, silap kita ni never learn from mistake, nak panjat jugakk heee, mujurlah si kecik tak meragam sepanjang jln, syukurrrrlahhh....
LEEzasTOUch said…
Yong dear...
Menyampah lah...apa datin2 ni....I'm just a plain kak Liza.
U teringatkan I kat my niece....kami pun panggil dia yong. Nice knowing u...Suka sgt baca blog u.

Popular Posts