Hello again!

chakkkk!

 Kak Bap capek ni, see you soon in d next entry.

Comments

Anonymous said…
Ok, i will wait. Till we meet again
yong,
alahai comelnya ibu mithali with anakanda.Kenangan indah bila mereka dewasa kelak. jangan lasak sangat..

take care,adios
LEEzasTOUch said…
Assalam Yong
Amboi holiday sakan ya....how nice tempat tu.....sejuk je bukan mcm dibawah ni hangat pijor ( bahasa org perak) maknanye panas tak terkata!n
Yong Kamariah said…
Hi anon (ahkak eh?) ok, see you soon yahh..

Kak azni dearie,,
auww kembang I, ibu mithali lagik! (padahal garang mcm singa betina hahaha), iye, jadikan ianya sbg kenangan yg terindah...

Kak Leeza dear,
holiday weekend je kak leeza, tak le jauh mana.. ingat nak lari dr bahang KL and jerebu huhu...yelah, kt KL kan hangat pijor liban libu haha...
Aslmkm Yong..
Kat mana tu Yong? I baru nak tanya keseberang laut ke..tapi bila you kata tak jauh, I guess must be Frasers Hill or Cameron again?
Yong Kamariah said…
W'salam kak iha,
Hehehe.. Mcm kt guangzho ye kak? Mmg tak jauh huhu nak lari dr bahang dan jerebu KL punya pasal....

Popular Posts