Wednesday, September 22, 2010

Masuk wad lagik

Aku ni org berpenyakit...
tambah2 pula dengan keadaan sekarang...
kena tahan kt wad plak dah sari dua ni, sume kena monitor nampaknya nih...
apa nak buat, redah je lah....
apa nak buat bilik single dah penuh, kenalah dok bilik share
share plak ngan sorang Amoi nih...
mak aihhhhh terlebih peramah yang amat...
dari gosip siti nurhaliza sampai le ke Amber Chia, sume dia tau
tak henti2 aku angguk2 kepala listening to her stories
bila nak berenti nih????
arghhhhh gua tensionnn!!!!!!

10 comments:

Maya Marisa said...

Yong,
Speedy recovery ya. Missed ur previous entry. Hope everything is fine.

Eine Frau aus Botnang said...

Alahaaaiii kesiannya YOng! Stress datang lagik ke? Pi letak kadbod please do not disturb kat katil, pandai2lah nanti si Amoi tu diam hehe.. Take care YOng! Kalau bosan blog lagi, luahkan perasaan..SAlam Aidilfitri !!

Eine Frau aus Botnang said...

Yonggggggg!!! I did not read the last entry!! Pial telinga sampai putussss!!! I am sorry to read what happened. MY heart goes to you my dear! Fasha doakan yang terbaik untuk Yong and the baby and I am so sorry. YOu take care and have a good rest my dear!! HUGSSSSSSSSSSSSSSS!!11

Aida Rezuan said...

Yong,
Alahai.. masuk wad lagik ka dear? Isk2. Kena betul2 berjaga nih, especially time gini? Harap Yong cepat sihat ye. *hugs*
* kalo amoi tuh nak bergossip, cakap jek kita tak buleh gossip, tak baik :D

Yong Kamariah said...

Dear Maya, tq...dah maleh dah nak blog dgn keadaan cenggini wehhhhh...tgh lembik lesu ni...nti klu dah recover kita sambung yek..anyway tq sudi baca blog kita yg tak seberapa nih

Yong Kamariah said...

Fasha - hehehe... tak per, takper...your kind words pun dah good enough for me to naikkan semangat...sebegitulah hidup ini, ada ups dan downs, kita pasrah je lah...selamat buat rumah terbuka ye, kita nak pegi tapi jauh sangat! tehehe....anyway, Amoi tu dah discharge dah tengahari tadi...fuihhhh legaaaa....

Yong Kamariah said...

Aida - tq Da....apa nak buat... koi ni org yg berpenyakit, pulak dah nak masuk hujung 4 series tak sangka terpreggie lah plak....hanya harapkan yg terbaik utk semua ini...Amoi dah keluo Da, tetiba rasa sunyi, so koi pun mintak tuko bilik single sib baik ada kosong, semalam dia ajak koi sembang sampai nak dekat pukul 1 pagi, last2 koi buat tertido jek, tak balas2 benda dia ckp, sib baik dok balik tirai..hihi

mama atiq said...

tabah harungi dugaan dan moga cepat sembuh

mama atiq said...

tabahlah harungi dugaan ....moga cepat sembuh

Yong Kamariah said...

tq mama atiq - insyaAllah...akanku tabahkan hati ini, jalanan hidup insan didunia ini tidak sama - ada yang senang, ada yang sukar...reda je lah kita ini sbg umatnya kan..

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife