Friday, October 3, 2014

Kula Kula

Salam.

Sebab apa kita malas nak update blog? Sebab ada media sosial cam IG. Petik kamera bg 2-3 words and you get connected. La ni sume nak cepat sbb masa pun berlalu sgt cepat. Baru je berhari Jumaat tup tup dah Jemaat balik. Allahuakbar... tak terkejo dah lagha dunia ni. Sebuk manjangggg.... 

Dah lama nau berperuk dlm folder citer Kula Cakes ni. Sbb suka skodeng IG org maka terjumpalah satu tempat yg hype n femes ni yg rupa2nya kt kg kitewww je. Kt mana celah ni tak pernah perasan pun bila lalu. Ok, lokasi kt Jalan Besar, Kuantan. Cafe for cake, dessert and such. Dan nak bergambo bajet masuk FB ngan IG ngan yg sewaktu dengannya.

 
 Haaa kan... Nak bergambo2 cenggini. Gantung basikal kt dinding yg nampak kulat2 kusam2 jadiklah artistik.

Aiya amoiii Aleesya debok klu posing sekali hermm..

Meh masuk dalam. Hahhh gitewww menu and regenya.

 
 Hahhh gitew kt kaunternya.

 
 Haah gitew amoinya, kt dalam ada le sebiji dua meja ngan kerusi. Kecik je cafenya pun.
 
Hahhhh tak tertahan2 lagi tgk cakes n pastriesnya. Sume nak try.


I've tried this. Gehhhhh...geli geli tekak manis ang ang. If you are a really, really, I mean really are a sweet tooth mmg selayaknya ini utk anda. Hakak tak tahan ouls terlajakkkkk manis. Baper kg gula tumpah tak tau ah.

 Those macs pun samo yo.

Red velvet... Tak silap aku pegi bulan pose ni. So tak dan kt aku dah dibaham Aleesya. Sedap barangkali.
 Akan tetapi.... cafe ni mmg femes sbb mango cheesecake ini. Terbaekkkk! Win sangat. So guys if you are craving for mango cheesecake go get them at Kula Cakes *mesej tak berbayo*
Dah tu je nak citer. Kebosananggggg yg melampau dalam kebizianggggg ni. Bz tak kancup2, Allah duga ngan kesibukan duniawi. Moga Allah ampunkan dosa kita semua yg selalu capek ngan urusan dunia ini.
Eh, Selamat Raya Korban uols! Puasa tak? Kita mengambil fadilat sempena Wukuf ni pose from Khamis n insyaAllah sampai Sabtu. Selamat beramal.

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife