Tuesday, August 27, 2013

Pindoh!

ohhhh pindoh la pulokkkk lagi! penak au dok...

So we will be back in Kelana Jaya! Yes! I like! Rasaya sebahagian dr hidup ini membesonya di Kelana Jaya, dari anak dara, ke mak dara sumenya kenangan terindah di Kelana Jaya, now we are back, welcome home!

Tapi sebelum tu cam biasa makin tua makin gian bebeno nak amik gambo bajet retis. Di MoU signing ceremony. Bajet event2 kt hotel terus berasa diri lawo ke apa puiii

Dah makan2 refreshment kt situ terus gerak ke opis baru. eee tak sabo nak pindah. tp proses nak bpindah sgtlah hazab sengsara, masuk gear 5 terus la ni. Balik badan urat habih sakit2, kul 9.30 mata dah cam kena gam.

 ye haaaa...workstation saya. ko gile dkt ngan pantry, makin dipampam le badan ai lepas ni...kejap selang 1/2 jam pi ngulang wat air ngan baham biskut gamak aku ni. silap2 org panggil penjaga pantry hahahha... pingsan. lepas raya mmg nak elakkan dr amik gambo penuh tp terambik juge. penuh ngan lemak2 rendang lemang semua, ngeri ai tgk body sendiri, dan-dan je small size gambonyer. haipp jgn coba click for enlarge. hermmmm dah kata jangan, degil nih!

 manakan tak naik di pampam...lepas tu soru lagik. at Fend ikan bako for lunch, tempat kesayangan dr dulu, dulu2 dia bisnis kut van je, la ni dah ada resto sendiri.
 
 huihhhh ckp tak gunalah....


 tak cukup tu amik kerang bako pula... kuangajo mentang2 boss belanja terus selera beso muahahahhah.....kita bako! kita bako!


lepas tu camhoror dlm kete kt traffic light. eleh....cam tak biasa...

mak bz uols...byk benda nak wat nihhhh, hadoihhh mmg nak kena carik tukang urat la lepas ni, mlm tadi sakit sgt rasa dlm perut kt rahim ke apa tu. kemarin anakanda Aleesya wat terjun tiruk terus kebabom landing atas perut boroi ai ini. sakit nak mampss.... pastu kt opis plak berkotak2 loading barang. adussss....aku kata klu bleeding mmg aku nak gi spital je semalam, setakat ni alhamdulillah ok lagik. ok bai.

7 comments:

CS said...

Sejak dua menjak nih semakin manis nampaknya adik manis berkacamata itam itew. Apa rahsianya? Masih guna bedak compact dari Arab ke?

psst...kita dah enlarge gambar tu sbb kita mmg degil, hik3. Masih dlm kategori mengancam!

Pindah ofis kat which part of KJ? Kalau dlm Paradigm....auwwwwmmm...

CS said...
This comment has been removed by the author.
m.u.l.a.n said...

prrgghhh macam anak dara kat sek men yong ooiii... jeles mokcik ni... kalo bas sek lalu, mesti dia renti tanya nak naik ke tak...

awat ngandung ke..?? jgn angkat berat2.. kalo tak ngandung pon tu bukan pompuan... keje org macho je.. pompuan ayu silu je gitu kaaannnss..

Art Lover said...

Yong..
Sedapnya ikan Bako tu..kat kelana Jaya ye? Ada juga dengar tapi tak kesampaian lagi.
Takpe badan beso asal kan sihat.

AZNI BINTI MAT ISA said...

hallo dek yong,
welkam back to KJ.

Yong Kamariah said...

my dear CS, eheheh tersedak sat..oihhh masih guna lagik bedak arab tu, mengancam ehhh..yelah kak bap kata kan, tu hok mengancam tu hahaha...
pindah ofis dlm paradigm kalu, ngulor je lah haku ni kak oi, kejap2 ilang, kejap2 ilang haha...

dear mulan,
perghhhh statement tew rasa nak pitam hahaha, takut bas sekolah tu berenti pahtu tanya, makcik, nak keje jadi kondaktor bas takk?? hahahha. idok ai tak ngandung, cuma takut kt luka dlm c-Sec tu ari je

Yong Kamariah said...

kak Iha my dear,
haah, boley layanlah kt Fend ikan bakar tu, kt shoplot baru2 kt KJ tu, kt area2 syed bistro tp jauh sket...

Hallo kakNi...
yeahhh, sirih pulang ke gagang kekdahnya kak.

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife