28th of April



Timakasih ye, timakasih 4 all yr well wishes, really appreciate it, sorry x sempat nk reply komen. Sekarang berpantang di umah Kak Long @ Saujana U, Sg Buloh. Mom n baby alhamdulillah sihat walafiat.

28th April dah tambah umur lagi, biggest present is my baby girl, mintak juga kt doc soh keluokan on this date tp doc kata lambat sgt, sudahnya besday kami selang seminggu.



Till then, jumpa lagi.

Comments

PatinPasta said…
Yong,
happy birthday! May you have a wonderful day today! Selang seminggu pon no hal, boleh je dicombinekan nanti. Hehe!

Suka la nama baby, so sweet! Plus, suma my nieces pon nama aleesya as first name. Hehe!

smalam saya mimpi yong masuk tv rancangan memasak. Serious tak tipu!
Maya Marisa said…
Yong,

Happy birthday hot mummy!!!!

Nama gegirl nyer sedap sangat!
"Happy B'day Yong! You got the best present this year!
Yong Kamariah said…
Dear Cik Patin,
Tq, oh ye ker? kira femes jugek nama Aleesya tu yek, tak per lah, kira my baby ni serupa mcm ekau tambah lagi sorang anak buah lah! heee...
p/s : aiseyman, ujibakat Masterchef baru lepas...klu tak mimpimu jadi kenyataang!

Dear Madam Maya,
Tq hot chick mama! Nama baby sebenonya panjang lagi tu...nti kita citer dlm next episode...

Dear Cik Puan Art lover,
Tq ye n Tq sudi baca blog kita yg merapu ni, will definitely singgah yr 'home' bila dah ok n senang nti! I have a sense that you are a good cook nih!
YOng dear, check your yahoo ada posto posto!!

Popular Posts