Friday, November 14, 2008

Perihal sekolah anak..

Happy Birthday...

Minggu lepas Ammar n geng yg lahir dr bulan 6 - 12 diraikan oleh guru2 dan parents, aktiviti tahunan sekolah. Memula aku menyorok kt celah2 org bila tengok Ammar join aktiviti, dah dia ternampak mak dia, mulalah tak moh berenggang, nak ajak balik jer.

Ammar n geng siap2 nak tiup lilin kek, girl kt sebelah Ammar tu Ratu gelek Bollywood ari keluarga ari tu...

Penolong kanan, Cikgu Chen penuh sabar melayan kerenah bebudak PPKI Sri Kelana yg dah tak sabo2 nak tiup lilin


Dah ready ngan Mr Cheeky, 1..2..3...


Ammar n Cheeky n mak dia yg menempel sama n anak cikgu Jayanthi
more of Ammar @ Flickr
Semalam, hari penyampain hadiah utk Anugerah Cemerlang. Tak sangka Ammar pun naik pentas dapat hadiah. Baru kemarin aku tergelak beso tengok kertas jawapan BM dia.
Soalan : Ayah saya pergi Mekah naik (Kapal terbang/Motorsikal). Ammar jawap motosikal. Haw haw haw, mana le dia tau Mekah kt ne kot, lagik pun antara dua kenderaan tu, motosikal je ayah dia pernah bawak...
Periksa tahun ni Math Ammar dapat 94, Agama 95, yg lain ada A ada B. Tgk kertas jawapan Maths tu sejuk je mata aku tgk kertas tu bersih n kompiden je dia tulih jawapan. Tapi result penggal ni merosot terutama English. Cikgu punya komen kata "...talk in BM when teacher teach. Talk too much..." Pendidikan jasmani pulak cikgu kata "...murid semakin hyper.." - Aiyooh...

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife