Aleesya is One!

aku kuchiwa, penat2 draft sekali publish kot ipad hilang sume terusss...grrrrrr
 anyway, aleesya najla sophia is 1 today!!! happy besday love!

Comments

somuffins said…
Happy birthday Aleesya .. nakal jangan tak nakal, okay?? :-)

Yong,
Selamat berkuntau kat dapur. Tak dpt nak buatkan kapkek sbb my oven bingai *alasankah?*
Aslmkm Yong..
"Happy Besday Aleesya'..
Sekiranya, kita berjiran..boleh jugak buatkan apa yg patut..ya Yong.
So next entry gambo pesta Ally ke..
Anonymous said…
HAPPY BIRTHDAY! ALEESYA

Moga jadi anak yang menggembirakan hati ibumu

Ahkak
aznimatisa said…
Assalamualaikum to yong and baby girl < < mak nya kena jwbkan ler..hihi

happy birthday to birthday gegel dari nanny azni,.. n nanny doakan baby always ikut cakap omak ae yo!

to yong, keep on writing, sangat menggembirakan kami pembaca2 setia coz it's written purely as u are ><
Yong Kamariah said…
Dear Cik Som,
tq.
Nakal belum lagik tapi buasnya hermmm ya rabbi...tgh bz dgn skill memanjat tu!, mmg cik som ni tau, alasan sgt dgn oven tew horrr ngehngehngeh...

Kak Iha dearie,
tq.
huihhh how I wish kita berjiran, tempah kt akak je dgn segala keknya bagai!

Ahkak dearie,
lama tak nampak horr... tq ye auntie for the well wishes!

Kak Azni the April girl also,
tq autie...eh, nanny azni...wah muda lagik tew auntie nak kena panggey nanny...
owh, malu den, so touched by the words, auwwwmmm!!!

Popular Posts