Saturday, April 28, 2012

Happy Besday Mak Yong!!!

Today i'm a year hotter awhhhh Mak Jemah ayat tak kalah...



 kenapa mamik? tak percayainya pun adoii ke berr???
-mamik tak caya umuq mamik dah tuaaaaa huaaa.....

 diraikan di officenya, terimakasih bos belanja ini semua, he never failed meraikan anak2 buah di office ini, we had KR for lunch.

 so we had double celebration with dak Atie...the April girls...

 (hoihhh ade je hok nok chetteaaayyy kt belakang tuuu ekekek..)

Happy birthday utk diriku sendiri, happy sweet 18!!! (dan dan tu jugak lah jerawat nak tumbuh pun hadoiiihhhh)

6 comments:

aznimatisa said...

assalamualaikum yong,

alahai comelnya u bila buat2 muka terkajuit tu. i like! sungguh shomel!

Yong, epi besday dari akak ya, kalu dekat leh je amik sepasang dua pasu kat Techno ni ha buat hadiah ari jadik. Anyway, akak doakan yong terusss ceria gitu, n tetaps kan cara2 dan gaya2 menulis mu yang akakk suker bcoz it's you n really you!

ada tambahan g....budak april memang gitu, orak reti purak2 n selalu perasan macam budak muda kenn...hihi cherrio babeh ><

Art lover, cinnamonworldofcolours said...

Asslmkm my dear Yong..
"Happy Birthday" to such a wonderful and full of life girgul..
May you have the best in life and hereafter!

Normi Ali said...

Salam Yong, hepi besday dr kami sekeluarga, moga panjang umur dan murah rezeki selalu......Yong punya besday selang beberapa hari jer dr Ally ekkk, kalo sama hari buleh buat party budak dan mak budak kan? eke..ke..ke..ke

somuffins said...

Hello there hoT momma..

Happy belated birthday. Semoga murah rezeki, sihat sejahtera dan ceria selalu :-)

Yong Kamariah said...

w'salam kak Azni,

tu buat2 muka nak makan penampo namanya tu ekekkeek....
tq for your kind words Kak Azni though I miss the Techno craft *wink wink*
p/s : budak April selalu muda ngehngehngeh...


W'salam dear Kak Iha,
Tq kak for your kind words yah!

Yong Kamariah said...

Salam Normi dearie,
tq Normi...tulah, masa nak beranak tu dah nak pilih date sama tp doc tak kasi lah pulopss, anyway besday bash mmg buat 2 in 1 kekdahnya!

yuhuuuu smokin hot Cik Som,
tq CS for the well wishes!

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife