Sunday, May 26, 2013

Hello Lego

Hello! Bersiaran dr Legoland! Legoland ek,ramainya org ek, letih que ek, last2 habih masa que je dlm tu ek, Baik nak naik train, main game, amik/ order meal pun que dkt sejam! Fuihhhhh buang maso ek! Tp klu bebudak mmg seronok le, tinggal lagi cuaca panas ang-ang!



















2 comments:

Art Lover said...

Aslmkm...
Wah, cuti sekolah baru start, dah pun berjalan. Nasib baiik dpt Hotel. Yg paling best gambar cik Ally dgn Lego man tuu...tatuttt!

Yong Kamariah said...

Wassalam Kak Iha,
Tu la dianya, cuti kita tak baper ade ngat lagi so tumpangkan wesak day yg jatuh ujung minggu baru le save cuti heee.. ha'ah letak dia kt sebelah legoman tu meraung jap haha..

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife