Friday, June 18, 2010

Nak sangat...

Nak sangat...
Bercuti lama-lama ke mana2
sihat walafiat sejahtera...
Nak sangat...
Lihat langit biru yg damai
Lihat kehijauan yang santai
Nak sangat
Gelak ketawa bercanda
Kebahagian dulu yang sama..

Dah lama tak becuti ke mana. Dengan keadaan rumah dan kesihatan yang kurang mengizinkan, kuburkan dulu hasrat di hati.


Nak sangat menikmati angin sepoi2 bahasa ditepian pantai sambil lihat air laut dan langit nan biru....


Nak sangat bersantai lihat kehijauan alam yg mempesona...


Dan... nak sangat lihat diri slim seperti dulu kala....

Duhai sakit cepatlah pergi, serakkan awan stratus kelabu yg sesak, hamparkan pelangi dan raih kembali gebu putihnya nya awan kumulus!

4 comments:

Aida Rezuan said...

Yong,

Hmm.. tak betul2 sihat lagi ye? Tak pe, lepas setel suma dan lega sket nanti, harap2 buleh plan vacation of the year dengan famili.

Hope you get well soon ye Puan Yong!

Yong Kamariah said...

tak tau la cik eda, sakit selalu nih, bukan sihat sgt, luar org tak nampak tapi dlm kita yg rasa! agaknya nak kena gi rombongan cik yong ke Spain baru betul2 sihat tak..hihi, anyway, tq cik eda ye..

intan said...

ish... sakit ape nih, pic yg 1st tu alaa seksi gitu gambar masa honeymoon eaa

Yong Kamariah said...

intan, gambar first tu bkn gambo honeymoon tp sesaja jenjalan pi perhentian ngan famili tahun lepas, pasai sakit tu, ntahlah, kepala ni selalu dtg sakit dia, tataulah sakit hapenya

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife