Friday, June 25, 2010

Random pix and sukan sekolah

Koleksi decoupage baru nih...dalam pada kepala ting tong tu ini le nampaknya pelupa sakit...




Buat ni atas papan kadbod nipis terbuang...

Meanwhile.... semalam hari sukan sekolah dak Ammar. Kebetulan pak encik keje petang maka dia dpt le tgk budak2 ni main sukan...layanzzz je lah gambo kt bawah nih :


Anak cheq dah siap sedia dalam barisan...


Oih semangat melambai je nih, satu permulaan yang baik nampaknya...


Betui kah main game nih cenggitu Ammar oi? Macam sorong papan tarik troli je, dak pun masuk bakul angkat sendiri...


Yezzerrrr...saya menang!!! Erkkk.. anak boleh turun sekarang ye nak.. org len pun nak amik medal nih!, kata pengerusi PIBG itu. Amboii... semangat sungguh dapat medal nih, membesar sbg juaralah katakan (juara ker?)


Dah dapat medal, tak sia2 bersusah payah ko naik train tu pastu kayuh sendiri nak.... yg tengah2 tu crush terbaru Ammar, dok sebut nama budak tu je ari2, alahai...


Sekian, Karam Sigh Walia melaporkan...


Cotton cuppies siap untuk kenduri esok... citer bersambung di next episode...

4 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yong,
ammar sekolah kat mana ya?

background belakang tu macam dekat Matrade jer.

jeles aii tau.. tengok decoupage tu menjadik sesaje.. ntah bila aku nak start ntah..

Yong Kamariah said...

Rina, dak Ammar sekolah kt Sri Kelana, Kelana Jaya. Sukan tu wat kt stadium Kelana Jaya gek.

Hihi decoupage tu bila nak setatnya Rina? Buleh ralit ke diri tau wat benda tu, esok jgn periuk tak berasap udoh leeee

Aida Rezuan said...

Yong,

Amboi! Gumbira anak teruna tuh dapat medal ye? Hehe! Dapat pulak bergambo kenangan dengan si anak dara pilihan hati, memang bertambah berbunga di hati ye :D

* "Membesar sebagai johan" (dok teringat lagu iklan zaman dolu)

* Pasni rumah Yong jadi English style la, penuh dengan hasil decoupe (ye ke eja gini?) gitu! Nanteeeeeeek!

Yong Kamariah said...

Da, anak cheq tu dah pandai dah ada perasaan sekrang nih! Ari2 sebut nama anak dara org tuh..

*Iklan Dumex tu Da*

Ishhh, teman idok le sgt nak menggayakan english sytlo sgt, cukup hobi masa lapang wat kerastangan jek tu Da...

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife