Tuesday, August 16, 2011

Wordless Wednesday ... (betul wordless)










ohhhh gitew anak mak klu dah kamok-kamok








Makcik kenit jgn le wat muka cenggini, dah rupa apak kau dapat bil hujung bulan dahhhh...
*camwhoring anak-beranak sementara tunggu waktu berbuka

6 comments:

Maya Marisa said...

Ala comelnya 3 beranak tu....

Art lover, cinnamonworldofcolours said...

Sempat gak bergambar ya!
Dah siap masak la tu....

intan said...

ammar puasa penuh tak?sayang dia kat adik nih:) bila eak kak yong ammar start faham, Haziq yg 4thn nih tak nampak gaya nak faham pun,ehmm..Selamat berpuasa..

Yong Kamariah said...

Dear Maya,

Buat-buat chomel *teheee*

Yong Kamariah said...

Kak Iha dearie,

Klu bergambo sempat ajew! Sebenarnya masa ni tunggu ayah diorang balik nak buka pose kt umah my sister.

Yong Kamariah said...

Intan dear,

sampai sekarang pun Ammar tak faham2 makna puasa tu, yg dia tahu tak boleh makan sampai malam, tp cakap je, sometimes klu tgk bebudak kecik makan dia tumpang sekali, mulut je kata tak boleh makan, tak boley makan.. tp kt umah dia buleh tahan tak makan satu hari sbb mmg akak tak mengadakan makanan, dia setat cuba2 puasa tu masa 7 tahun, siap mengamuk lagik tak buley makan, so bg lah taim separuh hari camtu...
*Selamat berpuasa dan Selamat Menyambut Hari Raya to you too, nampaknya Intan apply macam2 cara kt Haziq ye cam yg guna berus kt belakang tu, 1st time plak akak dengar tu, tp tak per, jgn putus asa, tak per kita try macam2 pun demi kebaikan dia jugak

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife