Gambo raya?

Terlebih dahulu ingin memanjangkan salam Aidilfitri kpd semua yg sudi dtg ke teratak buruk hamba nan bersawang ini terutamanya kpd Kak Iha, Kak Leeza, Jeet, Aida, PatinPasta, Kak Azni, Cik Som, Kak Muna dan semuanyalah kenalan blogger yg tidak dpt ku tinggalkan ucapan dikotak komen yg ada word verification coz I don't know what's wrong with my pc or is it blogger? Asik2 tak kena jer word veri tu haishhh....dan juga kpd geng bas sekolahku tersayang kolej anggerik a.k.a kolej klang akakaka....

1-2 syawal di Perak, 3 syawal di Kuantan.
Tahun ni takde gambo sefamili tatau pasai apa, bz manjang aku ke sini ko ke sana, dah ada sama pulak bebudak tido ler, main lerrrr ...sudahnya nan adooooo ... Gambo pun setakat dlm ipad jek bateri camera Olympus dah terus padammm sodakallah... Charge 10 jam pun 10 min je bertahan...makanya make ado lah... I guess ni ler gambo rayanya...Aleesya astaga susah betullah nak ditangkap gambonya....sori ler apak eh gambonya takde....
Dan selamat hari kemerdekaan juga buat semua!

Comments

CS said…
dear Yong
selamat hari raya maaf zahir batin.

Takde gambar famili tapi ada gambar extended famili dah dikira oklah tu, kan? Yg tak tahan empunya blog dapat duduk 1st class seat bila bergambar, auwww...
LEEzasTOUch said…
Yong dear
Amboi...mcm bersanding pulak...mane cik abangnye?
PatinPasta said…
Yong,
Uiks! Nak naik pelamin sekali lagi ke? Hehe!

Very the vouge la Yong!
Suka tengok gambor Ammar dengan Ally berdua kat tangga tu. Very the sweeeeet :)

Selamat hari raya Aidil Fitri buat Yong sekeluarga. Maaf zahir batin.
Yong Kamariah said…
My dear cik Puan CS,
Same-same lah kita yek...
nampak gayanya saya kena le resemble kan gambo sume org jadi satu, terkilan jugek ler tak dek gambo satu famili nih iskkk..hahaha, 1st class seat eh, tu gambo atas pelamin org bertunang tu numpangnya!


My dear Datin Cik Puan Kak Leeza,
dah tua2 bila dok bergambo atas pelamin boley lupa la plak kt cik abenya! hahaha...
Yong Kamariah said…
My dear Cik Aida PatinPasta,
Naik pelamin org dah banyak kali rasanya akaka...
ha'ah lah Da, akak pun suka tgk gambo kandid tu, anak2 akak mananya suka bergambo, jenuh soh pandang kamera harghaammmm!!!
Selamat Hari Raya to you too Aida, thanks masih ingat kt akak ko nih huhu...

Popular Posts