Tuesday, March 12, 2013

Aly in Kambinland

hembekhekhek

My dotter adalah pencinta haiwan, dari kambing sampai ke semut semua dia kagum. Mana tau boley jadi spokesperson utk PETA haha.

  last weekend balik kampung mak. Belakang umah ada kandang kambing Pok Su Di, the partimer gembala kambing. Tp yg gembalanya bibik Sujinah.
 Budak ni sgt menggelenjan tgk kambing, tiap kali balik kg nak tengok kambing, dan juga ayam dan juga kucing.

  idok takut ape pun.

 
 Siap belai2 manja kambin putih ni. Ammar sorilah, nak dekat kandang kambing pun takmo dia mesti nak muntah bau kambing.
woihhh gaya turun katebang.
 siap lambai lagi.


Dia mmg aim yg putih ni je. Aku pun takut mana tau kena tanduk, memula kambing ni nampak garang, tp sbb selalu kena provoke dek Cik Aly kambin ni pun menonong nak masuk reban.


Dah moh kita balik.

Hermmm stok2 buhsan dan tadak idea. Okbaiiii....

3 comments:

Haliza Ghazalli said...

Ala...soo cute...Miss Aly n the goats...

aida said...

COMEYNYA.... gembala kambing yg berjaya dh bibik kita...

Yong Kamariah said...

Kak Leeza the anggun lady,
Tq Auntie! anak saya mmg suka binatang ishhh...


Aida dear,
tq auntie, haha bibik sujinah ape bende yg tak bejayanya, wat nasi dagang pun dah expert!

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife