A year wiser

39 today.
Alhamdulillahhhh diizinkan Allah bernafas untuk tahun ke 39.
Tiada apa yg nak dibanggakan dan tiada apa yg nak diregretkan. Wonderful 39 years of life journey. Yang indah dikenang, yang pahit ditelan.
Cukuplan dengan apa yang ada,syukur Alhamdulillah.
Tak senang, tak susah,yg sedang-sedang saje.
Terima kasih Ya Allah.

4 series yah next year??? Huhuhu, another year will be The Zoomer gen. No more gen X! Ahahha can start watching Kilauan Emas already wuhuuuu!!!
Tak celebrate benda apa pun, ari ni wat spring cleaning je (ngan bibik import).
Late lunch at Aroma Hijrah on d way anto bibik pinjaman.
Dah kertu x rasa sgt nak celebrate mana, umah pun tak conducive nak wat makan-makan. Nak citer pun tak reti ikut iPad gambo keluo kendian. Dah lah auto correct cam hampeh. Okbai.


hihihi kepala Aleesya mcm aku pegang gremlin

yeahhhh where're doing good. I feel good even with the makcik title.





Makan bertiga habih ni. MbakErsi kembang tekak makan 2 suap je siaannn, sib baik perut kami bertiga sgt elastik. Teringat masa makan kt somewhere nak sampai Makkah masa on d way umrah pertama kami, cenggitu le cili hijonya tu, sedap, rangup. Ntah kenapa hati masih terpikat yg kat Saba Cyberjaya lagi... ke deria rasa dah lari tune.

Comments

Selamat Harijadi dear Yong.
Semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan diberkati Allah. amin.
xoxo
Haliza Ghazalli said…
Assalam Yong...
Mana pulak makcik...masih tegang lagi muka tu.
Masih patut dipanggil ' Che '!
Anyway... Hv a wonderful birthday!
And remember...always feel young at heart...that will do the trick!
This comment has been removed by the author.
Yong Kamariah said…
Thanks to you lovely Kak Muna! cheq aminkan noooo...
xoxo

Waalaikumussalam Kak Leeza,
auwwww thanks for the kind and sweet words, suker ler! Tapi kot klu nak panggil 'Che' tapi bila tengok tang perut terus tak jadi ahahah...yeah, always feels young at heart, kena sematkan betul2 dlm hati *wink*
Assalamualaikum di Yong.
Hepi birthday to u..hepi birthday to u..hepi birthday to yong vogue da vass ,.hepi birthday to u.
Semoga beroleh kebahagiaan didunia dan diakhirat dek. dapat sama-sama kita jumpa kat syurga.
lagi,.hm cuba tak nak gelak baca ko punya penulisan, tapi ko punya penulisan tak leh lari leh,tetaps gittew nyah!teruskan. i like u, tau tak!hehe. akak mu chipsmore,hehe.bubye yong.take care.
Yong Kamariah said…
yuhuuu KakNi,
tulah, awatnyeww ropa chipsmore tu, kita pun tunggu2 entry dia. tq KakNi, in sya Allah, kt dunia pun boleyyy je jumpa kan. and tq for reading my blog picisan.

Popular Posts