Make up

Aku masih tak sempat nak update catatan di tanah suci. For my own records and references and anak cucu adanya.




Sementara itu terimalah gamboku yang terkini...chomeyyyyy tak Kak Ton??? mahahahaha..hembekhekhek...
You know, people nowadays boley jd sangat plastik. They use technology 'wisely' lah sangat. Jangan terpedaya, ni after aku make over gambo ini dgn app perfect365. wahwahwah tak sangka boleh beat Che Ta kiokiokiok....Post kt FB berdedai-dedai org nak berkenalan hahahha, cenggitulah kotnya org la ni berkenalan kt social media. pasni nak cari app boley kuruskan perut boroi plak. Okbai, aku nak pi anto kt produk kecantikan mana tau boley jadik spokesperson hahahha...

Comments

m.u.l.a.n said…
kalah che ta & kak ton ni..
Haliza Ghazalli said…
Yong dear
Mula2 tak kenal sape tu....tengok punya tengok adik ku Yong!
Hmmm....cantik n menarik!
CS said…
Yong
Whoaaaa......clap3..

Nasib baik dah beranak dua kalau tak, sah I hantar rombongan untuk my nephew :-)
Yong Kamariah said…
Cik puan mulan, kak leeza & cs dearies,
Ahahahha sekarang sume org boley nampak cantik ngan mcm2 app, klu tgk dlm umah pakai kaftan ngan muka pucat melesey boley pitaammmmmm ngehngeh

Popular Posts