Manisnya bersama

Ku ingin berulang, manisnya bersama... Menyambut hari bahgia.. Eh terdengo2 pulak lagu raya Tok Tie... Hanya mampu menatap gambo2 bersama di sana, nti2 lah akan update soonest. Rupanya aku lah yg paling katik kuikui
5 siblings, tak cukup lagi 3. InsyaAllah One fine day....

Comments

CS said…
Yong
Alhamdulillah.

p/s: sejak dua menjak, senang benor airmata nih meleleh..
Azian Elias said…
Alhamdullilah...teringin gak ke sana. Insyallahh..
Yong Kamariah said…
CS dear,
mmg time2 nak ke sana hati mmg dah dlm mode syahdu semedang, dah ke sana seronok hilang sayunya. Have 'fun' there ye Kak Som!


Assalam Azian Elias,
Thanks for dropping by.
In sha Allah, jika kita betul2 berniat, Dia akan sahut seruan kita. Mudah2an dimakbulkan amin.
Haliza Ghazalli said…
Yong...mesti seronok berjalan dgn adik beradik kan....tambahan pulak bila pergi beribadat.
Sekurang2 nya kalau dgn family u rasa secured kan!
Yong Kamariah said…
kak leeza, mmg ye lah. gi ngan adik-beradik saling melengkapi, kalau kita takde ni diorang ada bawa, even losen ngan balm pun kami kongsi2, and makan2 pun berselang2 belanja, nak gi mana2 berteman2 mmg bestlah.
Art Lover said…
Yong..dah terasa rasa nak kesana, tambah pula melihat ramai bloggers yg pergi menunai Umrah.

Popular Posts