Tag ye...

Aku tak paham sgt pasal tag mentag kt blog ni, klu MARC tagging fasih lah. Dulu aku ingat cam org tu post tag kt blog kita ker, (ada ka?) tapi bos kata klu u boring taim keje tu ok je nak jawap tag tu (ya ampun bos cerita rekaan semata2). So ni kira nak jawap tag dari Doc Anis F. yg rupawan n still smokin hot sexy tu. Kira2 cam copy and paste lah ye Anis ye? Ntah le, buat jelah ni...

anda rasa anda HOT...
- Of course! I'm one smokin hot n sexy lady yo! Pendapat org doesn't matter, you take control of yourself hoh....(yeah, yeah, sila ketawa berdekah atau muntah jus pankreas sekarang)

upload gambar kegemaran anda ...
Boleh?

bila terakhir anda makan pizza ...
Yang pasti tahun 2010 ni belum lagik merasa
lagu terakhir yang anda dengar ...
-Banyak dlm playlist ni.. maybe Flightless Bird by Iron n Wine... dan mungkin juga lagu Mas Idayu Senggol2an dr org sebelah ni...
apa yang anda buat semasa menyiapkan tag ini ...
-Monthly report utk meeting esok...ye, saya sgt terdesak utk escapism....bahah
selain nama anda sendiri, anda dipanggil apa ..
- yg hot : babeh, sayang, honey, sweetie, hot mama... ok, semua ini rekaan saya semata2
-yg biasa2 dan plain - Yong, Umi, Mak Andak, Mak Su n even Opah, awh so boring..

tag lagi 6 orang ...
-sama cam jawapan Anis

Soklan lain yg lebih funky please...

Apakah ciri lelaki idaman anda...
- Yang of course, no doubt, smokin hot n sexy cam R-Patz, oh, beliau sgt drop dead gorgeous and down to earth and funny and witty, dan tanpa terperasan beliau sgt hot membuatkan beliau lebih seksi and - eh diam, ustazah cakap bersyukurlah apa yg kita ada....alhamdulillah syukur nekmat...so jawapan standard I would be of course, my dear darling lahhh (oh, jawapan yg sgt selamat)

Kenapa kita mungkin takkan dpt ciri lelaki idaman kita...
-Sbb tuhan maha adil, mungkin kita akan jadi Megan Fox kalau kita dpt R-Patz, yeah, kau tak faham apa aku cakap ni, neither do I, so drop that...

Dimanakah anda sepatutnya berbulan madu selain Langkawi dan Sepang atau PD...
-Mungkin Maldives atau Prince Edward Island....

Apakah tema perkahwinan impian anda selain dewan komuniti atau khemah beropol kuning...
- maybe English Garden, atau tepi pantai Bali, eh, mungkin juga 1001 night yg lebih gempak dari Mawi, oh ye, taknak unta ye...just belly dancers will do

3 words yang menerangkan who you are...
- Funny, sensitive.... can't find the 3rd word

Siapakah anda ingin dating sgt (jawapan haruslah selain spouse/kesayangan anda sekarang)
- Selain R-Patz mungkin Barack Obama

Soalan yg ingin ditujukan kepada org itu...
- To R-Patz : kenapa kau sgt hot?
-To Barack Obama : Boleh tak kau tak jadi warga US?

Soklan funky ini ingin di tag kepada mereka yg ingin ditag oleh Doc Anis termasuk Doc Anis sendiri. Come on girls, just for fun, no harm to whosever your darling at the moment, yeah we know we love em.....Jawap jgn tak jawap....

Comments

Blogger said…
Enjoy live sex cams? Then visit BongaCams.

Popular Posts