Tuesday, February 9, 2010

Aku di sini...

Alhamdulillah, aku dah beransur baik, badan je lemau sket rasanya. Teruk juga bila dah tua2 sakit nih, badan lambat nak recover.


Anyway, ini adalah direct pengiklanan utk 100 plus tanpa apa2 royalti yeah. Disertakan dgn gambar pembunuh2 diri beramai2 sebagai hiasan, oh yea dan sekeping memo yg secara tak sengaja berada di situ bersama suicidal2 itu. Kata doc inilah ubat mujarab utk menggantikan bendalir dan segala cas2 elektrolit badan yg hilang. Yeah, aku ikut semua sampai nak muntah kedarah telan bendalah ni. Setelah melalui kesakitan, ilang juga lah couple of kgs kt badan nih.

Yeah, whatever, kata makcik Ros (nama rekaan) yg juai nasi lemak tu pun cenggitulah kena minum bendalah ni klu nak bertenaga balik. Tapi kata makcik Bella si penjual air kelapa pula, minum air kelapa plg mujarab. Aku telan air kelapa juga bersama2 isi kelapa itu sekali. Sedap siut. Ketika aku mencekik isi kelapa itu, encik A, yg kebetulan berada di situ kata.... "tapi kata makcik Bella itu kita tidak boleh makan isi kelapanya takut campak itu bernanah pula...".Pulak dah.... Yeah right, yg itu aku tak boleh terima. Apa dia ingat aku kena cacar air? Anyway, baguslah, kita dah jumpa ubat mujarab selepas penemuan tongkat Ali utk minuman tenaga. Aku ikut saje.Dan itu saje buat stok kegersangan entry. Sungguh, otak aku turut kering membuatkan aku terpikir apakah aku perlu makan otak-otak Kempas pula selepas ini?...

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife