Thursday, February 4, 2010

Sakit

Salam.....kengkawan, nampaknya bulan Safar ni kesihatan aku takbaper baik.Dah-seminggu-lebih-bedridden,jatuh-sakit-plak.2-hari-lepas-dah-2kali-aku-check-darah,kata-dr-platlet-darah-aku-rendah,dah-dibawah-skala-richter-esok-kena-amik-lagi.Aku-rasa-aku-kena-demam-campak-je-sbb-ruam-cam-campak-naik-satu-badan.doc.-kata-suspek-denggi-alah-propa-je-tu.Badan-aku-rasa-lemau-jek-ni,harap2-sume-nya-ok-by-next-week,aku-byk-deadline-nak-kejo-ni.

sorri-tulih-camni-sbb-spacebar-rosak-dilatam-ammar.
adios-jumpa-lagi.

2 comments:

Eine Frau aus Botnang said...

Yong dear, orang sini cakap, Gute Besserung / get well soon! Kesian dia, patutlah senyap sunyi rumah ni. Geli hati mengenangkan space bar tu kaput! Apa-apa pun jaga diri and jangan ngelat makan ubat and rehat lah secukupnya!! Take care dear!

Yong Kamariah said...

i-hope-i-gute-besserung-too...
tq-dear-Eine-Frau-aus-Botnang...(yg-ni-i-tatau-makna-dia-hihi)

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife