bz bee

 I've gotta cancel my cuti, got a couple of meetings to attend to. kompiden je makcik apply nak extend cuti from kampung tetiba gatai check email pahtu amik nak ko jang... please attend the meeting on my behalf, - baik bos. It is a good break also, hari2 dok ngadap benda hok sama dlm opis kena keluo jugak. tak bleh nak ngelak dah kang kena mark dek bos tehehehe... jangan mare boss....bos kata you selalu ngelak sbb alasan ada anak kecik kan? tahun depan anak dah beso kan? aiyarkkkkk....

 oklahhhhh buleh jumpa the seniors2.... beh, beh buleh tuko2 view and catch up what's goin on in the same field...muka mak dah kembang semangkuk dan badan adalah tong drum lepas balik cuti...eh, bukan ke dah sedia tong drum....pitammmmm nak tune balik nihhh!!!!

 dah tua2 makan pada2 lahhhh... nak amik gambo sana-sini kang org ckp org darat manalah yg datang ni yerkk...ngeh ngeh... food adalah ok, tgh makan tetiba Che Det lalu...aku adalah terkesima, dah jauh baru le nak snap gambo dah tarak gunanya...

jumpa lagi daaa...




Comments

Maya Marisa said…
ala cian nya kena attend meeting. no worries. i pun ada jugak experience kena call back to office. mmg tension u. tapi, nak buat cemana kan, duty calls...karang lingkup pulak company tu...hehehhe
Yong Kamariah said…
yelah kak Pah Maya... nak cuti pung hati tak tenteram nohhh.. tp stok2 I ni belum le dpt melingkupkan kompeni lagik, tp takut sesilap appraisal yg terlingkupppp hahahah...

Popular Posts