Online purchasing....

Always sucks....
She doesn't even like it hahaha...
English cotton la sangattt, dah sampai kt kitew keras kejong kainnya...hoihhh merana anak mokcik bergaru di pagi raya tehehe...

 p/s : choopppp... semalam saper tengok citer Ameera last episode angkat ketiak?? hahaha... mokcik tgk citer ni permulaan dan pengakhiran episode je, yg tgh2 celam celum je sbb selalu dah zzzzzz.... citer drama Melayu takper klu ketinggalan hok tengah2 episod sbb tgk last kira dah tau sume jln citer muahaha... adoiiiii malu dow tengok polis dlm citer ni...dah mcm tgk sinetron Indo melalut lagi tak masuk akal time episod last kan... akaiii mana lah polis sampai bunyi siren segala masa penyangak acu pistol ke hero, penembak tepat tadak kahhhh???  hoihhh haruslah saman polis klu wat keje lagu tu... agak2 la tuan pengarah oiiii nak bodokan polis pun hoho... pastu siap boleh terlepas lagik penyangak tew...sempat plak masuk dlm bonet kete hero LOL LOL LOL... lagik teruja adik Ziela boley sampai kt crime scene amik kayu pi hempuk belakang penyangak.. adoiiii pitam akak tgk ending cenggini, klu jadik polis tutup muka dah depan tv.

Comments

PatinPasta said…
Yong,
Si Aly dok belek2 baju raya dia sambil dok pikir, Ummi aku ni bior benor.. ni ke baju raya aku? Hehe!
Alaa... so sweet.
She looks so cute in her oversize baju kurung
Ramadhan kareem xoxo
Yong Kamariah said…
Dear Cik PatinAida,
hahaha...dia belek mcm ngan homaigod...terseksa aku di pagi raya nanti! siap melalak2 soh tanggalkan adoiii...


Kak Muna dearie,
LOL - beli online mmg cenggitu, indah khabar dr rupa!
Salam Ramadhan al-mubarak to you too!
CS said…
Yong
Baju tu kena handwash dan biar rendam sehari semalam dgn harapan DNAnya kembali lemvut, haha..

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.... I geram betul tengok drama tu.. menyesal tengok sbb hero mati! Rasa nak humban jer tivi tu tapi kalau dihumban kang, raya nanti tak dpt tengok cerita best2 plak.
You tau tak, I boleh menjerit "shoot..shoot ajelah" bila 2 polis terkedek2 kejar siFarouk yg juga berlari terkedek2 tu. Awat tetiba polis takleh lari pecut 200m dan terus jadi boyak? Ishhh.. angin betul I. Bottomline: sumpah menyesal folo drama tu *psst..kita tak sker tengok hero bujang genggam2 tangan/jari heroin ehem2*.

Sekian .. geram sangat nih tak dan nak angkat tiak, har3.
Yong Kamariah said…
Dear CS,
hahahha LOL 10 x..
kannn...geram giler rasa nak kena heart attack tengok penghabisan citer yg melalut, acanerrr pulis masa kejor tu tak tembak je si farouk tu... acannerr boley masuk dlm bonet keteeee??? takkan driver tak perasan bonet tak ketat sepanjang jalan.. acanner farouk boley bukak bonet sendiri klu bonet kena tutup??? ateee tumporrr tgk citer Melayu gini, hero plak mati... bermakna ia sehidup semati le ngan si Zila tew haha...

sib baik aku tidak religiously follow setiap episode, tak le kecewa sgt cam CS LOL lagik...
Yong..
Apa benda cerita uolls tengok ni..suspend je bunyi nya?

I teringat masa Fifa kecik, bila jahit embroidery kat baju dia..ngangis2 tak nak pakai, mengaru memanjang.

Yong, selamat menyambut bulan Ramadhan.
Yong Kamariah said…
Salam Kak Iha... amboii lama rasanya menyepi... rumah dah siap kemas tak kak? boley hantar Anik tak umah den? akakaka..
owhh tu citer drama Samarinda kak Iha.. Rita Rudaini heroin dia tu, memula citer best lah jugak, episod last yg omg teruknya....
Selamat menyambut Ramadhan Karim to you too...p/s : tapi Fifa dah beso ok kan? agak2nya bebudak ni cepat rimas kot pakai benda2 menyeksa diri ni kot ek
LEEzasTOUch said…
Assalam...
Ingat kite lg ke? Cutenye ur girl...rase nek cubit pipinye...beli le baju baru lg satu. After all she's the only one.
LEEzasTOUch said…
Yong dear..kak liza terlupa nak wish u selamat berpuasa n moga kita dpt keberkatan d bln yg mulia ni....
aida said…
Selamat Berpuasa Kak Yong... Tahun ni raya kat mana????

Sy x tgk citer Melayu sgt melainkan citer Dejavu Di Kinabalu tu je y x pnh miss la stakat ni...

Dak Ally tu tu tgk mulut nganga kemain luas kompom kuat jeritan batin dia tu... Btul2 X nak la ke baju tu kot... Kak Yong Rendam je dgn pelembut semalaman... kot2 la boleh lembut...
Yong Kamariah said…
Salam kak Leeza...
ishhh awat tak ingatnya Cik Puan Datin Kak Leeza...mana pergi lama menyepi? heheee..
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak utk Kak Leeza too.. ni mesti hari2 masak sedap2 ni!
p/s : mmg kena cari baju lain kt si Aleesya tu, ni rasanya main rembat je memana yg jumpa kt kedai huhu..
Yong Kamariah said…
Salam Ramadhan Al-Mubarak Aida,
Raya ni tatau lagik la Da... lambat lagik.. ada masa lagi nak bergaduh lakibini nih kuakuakuak...
p/s : baju tu sudah selamat berpindah tangan ke Deeba anak moksu haha, dari sayang tak pakai atleast muat jugek kt Deeba

Popular Posts