Girls' night out

Wednesday is girl's night out (?). So last night, with a bunch of girls I sneaked out of the house (heh, ayat intro je ni). Semalam pegi menggaribkan diri ke Mid Valley. Bukan aktiviti shopping ditgh2 krisis kewangan ini tapi pi main bowling ngan gadis2 remaja. Anak ngan asben dok le berehat kt umah. Sekali-sekala nak jugek irup udara luo (yang penting bukan 'makan' luo..hih).


Sebelum main isi minyak dulu, heavy unleaded punya 'minyak'...
2 gadis remaja ini sempat posing ala2 sebelum membaham juadah di depan mata...


Pilih jgn tak pilih... yang penting gaya mesti ada...


Teknik terbaru membaling bola ke bumbung...

Kalau tak ke longkang belakang org pun jadik lah..ops, kenyataan yg sungguh brutal...

Posing lagik.. beginilah kalau dah jadik gadis ayu..ahaks


Sekumpulan gadis remaja yang girang melepak bersama...

Erkk..what's this makcik doing here? Oh yea, introducing... the big looser of the night...huhuhu...



So the nice treat for the looser is some nice ice-cream, that's how we ended up the night, makcik rasa sweet 21 jap...har har....

Comments

Popular Posts