Friday, March 13, 2009

Xtvt hujung minggu

Last week balik kampung melawat mak (atau lebih tepat lagi melawat DUN kawasan). Ramai jugak adik-beradik ada berkumpul tapi 2 1/2 hari tu rasa kejap jer... Dapat satu hari je full kat Kuantan yakni ari Ahad makanya we all pi melawat2 pantai kt Pelabuhan sambil melihat abang iparku memukat kt tepi pantai. Kini 2 org bro IL ku dah ada hobi baru bila balik kg yakni memukat tepi pantai, siap beli kelengkapan memukatnya sekali. Asbenku tak dpt ikut sbb kena keje (cam biasa arrrr, keje tak renti2). Anyway, org kata 'better the photos do the talking ....'

Ammar sempat berposing poyo bersama2 gigi depannya yang tak balance panjangnya sebelum menerjah laut.....



Dah siap pasang khemah bersedialah utk terjun ke laut...

Aktiviti standard bila dah lapo...

Apakah yang sedang diperhatikan oleh orang2 ini? Tsunami? Ikan jaws?..


Ammar sedang menyalahkan batu-batu, karang-karangan dan kerang2an sbb kakinya tercedera terpijak something di dlm laut


Ammar and the gang pengembaraan sedang bercanda di tepian pantai sambil menayangkan otot2 badannya yang 'perkasa', atau, aktiviti ini lebih tepat lagi dipanggil 'sedang memanggangkan diri sendiri di tgh terik matahari'

Ammar sedang kontrol macho di sebelah awek...

Bebudak tgh mengarung air melihat org memukat...

Sempat mengutip kupang...


Pramugari yang terlampau.... Kak Long kecik sedang posing poyo...

Abang ipoku yang berjiwa beso sedang menaikkan pukat tapi kesian ikan2 tangkapan kecik2 jer...

The End...

That's all folk....see ya next week, have a nice weekend!

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife