N3 rojak

SOP + QP + WI + Policies = zzzzzzzzzzzzz....

Buhsannya ngan term2 yg tgh dok buat ni... Macam takdek keje maka aku wat n3 rojak ni, saje nak mengabiskan stok2 gambo dlm komputer ni..


Bila boring selalu aku layan sitcom ni..Nanny Fine... (talking 'bout the Jews eh?...)


Last week Ayah budak ni tlh mengerjakan gigi depan anak dia yg susah sgt nak tercabut sampai dah tumbuh gigi baru kt bwh tu..gigi dak Ammar ni dah berlapis2 atas bawah...


kemarin tatau nak masak apa lantas terpikirkan spegeti, ramuannya ikut apa yg ada kt umah time tu ar, maleh nak gi kedai nak2 musim ujan cam sekrang ni, spegeti ni aku guna daging burger je...tapi not bad arr, spegeti waktu kecemasan namanya.. aku guna pasta ntah apa cap namanya tapi sedap, cap dia hurup T, gemuk2 dan cepat lembut berbanding yg cam cap San Remo tu, aih kena selongkar dlm plastik sampah balik ni...

betul2 ho liao ker tu?... Ammar tambah 2 kali gek ler, sampai berpeluh2...


Ni pelakon tambahan je utk menyedapkan jalan citer yg sdg bergaya ala2 menjilat pinggan..



Beginilah keadaan En. A lepas balik keje... siannn...


beberapa minggu lepas we all kena wat re-wiring, habih kena tebuk balik dinding, yg dulu keje bapak2 dr seberang habih lampu-lampan meletup sana sini, kena panggil Cina wat balik wiring, org kata lenkali leave it to d specialist, baru le aman sket nak bukak lampu-lampan..


Ahah! nilah dia ropanya Badang yg selalu menghabihkan ubat gigi aku, kejap2 kena beli, ropanya kalu dpt picit bendalah tu habih sesungguh hati dipicitnya...(ni gambo half nud* yg pertama mak dia post kt tenet, kejamnya mak dia...)


Budak ni dah mau disiplin sket pakai seat belt belakang, klu tak naya aku kena saman kang.....klu tak sesuka ati dia nak wat tempat dok belakang cam taman mainan..

Budak ni suka mensketching kalu berenggang ngan gelpren dia (komputer)

kengkadang dia berangan jadi programmer wat 'prototaip' game cam ni, siap ada option play ngan help lagik...

Ni pengaruh kartun le apa lagik...


Kengkadang dia berangan jadik waiter, siap amik order lagik....


Tapi ni yang sedikit meresah dan mencurigakan aku lately, sketching hak ni, rasanya dak ni belum akhil baligh lagik....


Comments

kulopbesar said…
Puan Yong kirim salam kat Encik A tu, jiran lat 2-3 buah romah kirim salam.

Popular Posts