Birthday Bash

Rencana ini bertajuk bagaimanakah saya menyambut harijadi saya pada tahun ini. Mari kita see how.

Pagi 28 April 2010 - Dengan rasminya sweet 16! Tgh tunggu van utk bawa ke KL utk attend trainingTiada apa yang lebih menggembirakan dari menyambut harijadi dengan training 3 hari berturut-turut, terima kasih kompeni.

Sudah separuh mereng ketika ini tapi kutahan Jebat. Espresi sebenarnya adalah akibat dlm otak itu sdg membayangkan kek oren cheese atau chocolate indulgence sedang dilahap tanpa rasa berdosanya terhadap effectnya utk kesihatan tubuhbadan. Pastu ada ayam kentaki dan nasi beriani. Tetiba.

Tapi nasib baiklah trainernya itu amat sejuk mata memandang....

Pada malam itu, saya rasa not feeling well cam nak demam. Pak encik ajak pi dinner. Lepas telan panadol kami pun bertolak ke resto.


Ni dia pre-celebrationnya, akibat tak boleh makan kaw2 sbb nak domam maka kita celebrate next taim je lah bang. Cheh, makan ringan2 pun habih sume nasi lemak ayam, tomyam segala, chicken chop lah lincin kena balun anak-beranak.

29 April, 2010

Oh, sungguh terharu akak sebab encik bos kt ofis sponsor majlis raikan harijadi akak. Aiseymen, sedih lah bos.... oklah, bagilah I perasan sket sbb sebenarnya bos selalu sponsor anak2 buahnya klu taim besday. Tima kasih bos! Sangat terharu I. I sesungguhnya terus melupakan peristiwa tak dpt gi India. Tetiba lagi.

Fuh, sib baik tak de angka.

Inilah ofis mate yg sama2 meraikan besday I. Amboiii, lihatlah kegirangan semua orang ini dapat makan free hujung bulan begini.

Ye, silalah makan dengan bersungguh-sungguh.

Ye, itulah angka bertuah tahun ini.

Meanwhile....

Cita-cita pak encik nak extend umah dia kt belakang sampai tingkat atas tu akhirnya tercapai juga. Kerja-kerja perobohan sedang giat dijalankan sekarang. Suspen tak kena duduk dgn 3 org Indon totally strangers selama sebulan? Trauma siot. Dah 4 malam gek la dema tido kt bilik bawah jaga barang. Jadik sekrang umah cam tongkang pecah. Dapur pun kena bagi MC lah nampak gayanya.

Amboi... manisnya senyuman dia... sila cam betu-betul ni in case.. eh, eh, tak nak sebut.

yeah... roboh bang, roboh... wahhh... sungguh stylo mamat ini dengan kemeja-T polo beli kt downtown (akak pun beli kt pasar malam dek)

Di en.

Comments

Wahhh birthday bash tu sungguh hebat. Beratur piza tu ha!! Sayangnya Bos kat dia. Bertambah besar lah nanti dapur dia tapi tu lah memang seram sikit dengan orang2 seberang ni, takpe kita berniat baik je lah, InsyaAllah takde pape! Glad that you had a great celebration YOng! Take care dan selamat hari Buruh!!
Yong Kamariah said…
thanks fasha dear...hihi ekceli bos buat kt sume anak buah, baik tul le bos aku tu, murah rezeki dia. Haiiii, saya sekrang teramatlah pasrah ngan nasib nak-nak klu hubby keje malam, sereeemmmm...

Popular Posts