Wednesday, March 21, 2012

11



  My little scholar today is 11 mths, alhamdulillah dengan apa adanya. Time flies in a blink of eyes, next month my little Phia will be 1 yro! Dalam menangis, melalak, bergelak tawa, jatuh bangun dah 11 bulan ko dik. How am I gonna say how regret I was that 11 mths ago i nearly lost her. You are indeed our pride and joy, sweet!

hermmm setakat ni, selain byebye klu soh tunjuk tongue menjelir2 lidah tu. tp klu soh show me your eyes? jelir lidah gek, show me your nose? jelir lidah gerk...herm, boleylah nak, mamanlai.
 
 sooo serious... macam yo yo je orrr...

bila dah boring....sebelum buku itu digigit2nya, takpe nak, mak dah ensure next time belikan buku kulit besi plak. grrrrr....

7 comments:

Art lover, cinnamonworldofcolours said...

Alhamdullh Yong..bersyukur lah ya apa yang telah di anugerahkan Allah!

Yong Kamariah said...

alhamdulillah kak Iha, sebegitulah hidup ini, bersyukur apa adanya, tu pun I ni byk no komplennya! hehe

PatinPasta said...

Hehe! Muka serious/concentrate tapi sempat lagi bagi response jelir lidah tu.

Maya Marisa said...

so fast time flies. tauX2 jer dah nak close to 1 year. lagik besor, lagik chomel pulak miss Phia u nie Yong. ayu mcm omak nyer..hehhee

Yong Kamariah said...

yuhuuu senorita...
muka anak mokcik tokleh wat apa lah, serius sokmo-sokmo!tehehehe...

Yuhuuuu madam Maya,
wahhhh lamanya tak nampak dia, makin berseri2 sejak balik umrah ye....*wink wink*
tu lah dianya... cepat nau masa berlalu hai lahhhh... sedo2 anak sengsorang dah beso2 yek Maya..
auwwww I ni ayu ke? dah tualah Ai ni Maya hehehee...thanks btw.

somuffins said...

Yong
Sebulan lagi..masih sempat buat besday bash untuk cik Phia secara besar2an.. Busuk2 sewa 3 ketul hot air belon, yessss...

Yong Kamariah said...

yuhuuu cik som... haper? hot air baloon? toke balak pun boley pingsan!!!

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife