Monday, July 26, 2010

BZ

Aku bz yg amat sekrang nih rasa tak dan bernafas. Rumah aku yg dulu sibuk renovate kena2 ofis aku dulu kena pindah. We're relocating kt PJS apatah tapi kira2 beberapa depa dari umah aku - tak, tak buleh hoorey sbb pusat jem sedunia. Sekarang tgh kalut berpacking, mampus satu library nak kena packing cam Ah Cai buleh tanya "lu gila kah?" keje hecktik giler (sori tak sempat wiki eja hektik tuh), so chiow, jari2ku sakit semua nih....minggu depan oiii setat tempat baru so aktiviti aku skodeng ke blog orang dgn rasminya terbantut kejap sbb aku kompem sampai umah aku cam zasss terus terlingkup tumbang.

2 comments:

Aida Rezuan said...

Yong,

Uiks! Kira dekat bebenor la dengan rumah ye? Jalan kaki untuk nak elak jem, agak2 logik tak? Hehe!

Selamat berpacking ye Puan Yong, anda akan dirindui!

Yong Kamariah said...

Aida, jalan kaki mmg le logik yang amat tapi koi kompem seminggu 2 hari MC! Amboii ye ke i akan dirindui tu?? hihihi...ari ni takde bahasa Spanish sbb dictionary tu dah pack masuk kotak! See ye!

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife