Friday, February 10, 2012

Cerita Satu Malam ...





Hoh doh tahap boring perkasa doh ni. Marilah layan gambar, gambar henpon uols auwww henpon lah sangat. Kisah cerita satu malam.... ho tohhh gaya doraemon la pulops.

 
yippaaa... bebudak dah tido dlm gaya bebas tapi berirama, sebelum di angkat ke destinasi tido masing2, old school betul tilam guling2 anak2 aku ni yerkkk, MIL org Perghok lah katakan, beropol2 bertekat2 gitew...

Makanya..... buleh le mak ko melastik burung barang sedas dua hakhak, kira ketinggalan LRT lah ni, dah berzaman dah org main bendalah ni mokcik baru nak terhegeh2 haw...remaja purbalah katakang...
-
-
-
-
-
-

tetibalah....
eh... keluolah pulok Ustaz Azhar Idrus berkepul2 kt atas tepi kepala sambil cakap gini :
huwaaaa... orang puang kang bodo sokmo dok ustad? ke gane? haha...(gara2 sering melayan ceramah UAI le ning.... sonot layan ceramah ustad, sgt catchy dan menarik, gua taknak campur hal politik2 ni tp yg penting ustad telah berjaya menarik golongan muda mendekati agama, syabas inspector shahab!)

 aku klu main game ni asek2 fail ajek, paling kuat ke level 2 je, baik aku layan mata je...

 sib baik ada Ammar tolong mainkan sampai sume kunci dpt bukak, klu tak aku dok melastik green babSATU tok sudoh2lah jawapangnya.. jadoh punya babSATU ning...bercakap pasal bahasa teganu hok macam UAI dok sebut cam nge bodo, jadoh tu... bahasa teganu mmg kasar sket kedengarannya... sbb bila berckp org Teganu ni very animated, penuh emosi dlm setiap percakapan itew, cam org Kelantan ckp binatang nate... lembut je bunyi binatang tu yek, klu teganu... hoh teruh jadik natang....hihihi... tp hati maintain baik dok?? ke gane? mati lah aku kena serang ni kang... my parents org Teganu sejati you, I love Teganu walau kedengarang kasor skek bahasanya heee.... cuma aku ni dibesarkan di Kuantan, dan separuh hidup aku pun kt KL so takdek lawan nak ckp teganu so aku tak baper pekat sgt Ganu nya tew.... dan kata ganda dia pun sgt menarik - macam kalau manis kata ganda dia .. manis-leting, masam-rebang, tawar-hebeyrrr, pahit-lepang oloh lahhh menunjukkan betapa manis, masam or pahitnya itew....
 

pix of the day.....


 Emaaaaaakkkkk!!!! Biar betik?????

 
Mak haku guna EVO jadik minyak urut stok2 soh bibik urut di kala malam menjelma...huwaa.. aku punya lah berjimat cermat guna EVO sbb mahal mak aku senang2 guna wat minyak urut homaigod terel betul emakkk...



ehemmmm last but not the least... owh my god.. lagik 2 tahun I'll be turning to big 4 Ripley's believe it or not?? you better believe.... dah tuaaaa huahua.... yours truly yg makin tembun pipinya itew, homaigod, homaigod cemanalah nak kuruih balik ning...tu belum tunjuk area perut lagik tew, pitam sume org kang, cam ngandung sorang lagik bak kata mak aku, aku klu balik kampung naik tension ngan emak yg never fail to criticize my size... dia akan kata mung ningggg... gemok nanang doh le ning.... OMG motherrrr....gimme a break mother.... eh, eh, betullah... bibir aku tu macam baru balik dari Thailand wat suntikan botox kelihatangnya.. homaigod!

tu jelah dulu babai nti kita sambung entri balik kampung, have a good and productive weekend ahead yahhh.

2 comments:

PatinPasta said...

Yong,
Serious, muka si Aly dah sama macam Ammar. Dah sama macam Yong. Hehe!

Nak tergelak tengok adik-beradik tido. Sefesyen jek yek? :D

Minyak zaitun dijadikan minyak urut? Muahaha! Kelas gitu! Gerenti wangi jek lepas urut :D

Ilusi optik je temban tembun tu Puan Yong. Saya tengok tak de beza pon. Haish!

Psst.. saya pon main lastik burung gak, tapi sokmo tak lepas. Kasik naik BP je tau.

Yong Kamariah said...

yuhuuu cik Aida mi amore..
yo ko cam muko mokcik? asek org jumpa kata 'muka ayah dia sebijik' huahua...
ilusi optik aponyo mokcik mmg gemuk huwaaaaaa....
p/s : ha'ah la Da... buleh jadik meroyan klu tak dpt lastik burung tu kan huuu..

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife