Her First Few Steps...

 Errr.. not so the first steps.
3.2.12 - You managed to walk for 10 steps at a time.

 

Aleesya Najla Sophia - 9.5 mths. We are so proud of you darl.

My pride and joy (and your abang too..) Can't believe 9 and a half months ago I held you in my arms for the very first time. How time flies eh... Now you have made your first few steps. Pretty soon you'll be walk away from home, from us... (and I pray hard it won't be because of a Knight in a Shining Armor who'll steal you away...). Go on sweet, walk as far as you can, as long as you won't forget where you belong... 

Tuhan, pinjamkan aku mereka ini selama yang mungkin, Amin.

-from your old, plain and unromantic mom.

Comments

Sarah Nadia said…
mekna! i also proud of u!
aqif jgk yg bru 2 step ni...
hehehe.. takut sgt!
Yong Kamariah said…
yuhuuu mami aqifff, mokna ni biasa arrrr, dok takut ge benda, baper kali tertonyoh lantai doh tak tau arrr tp ia tidak melemahkan semangatnya itew hehehe... mat aqif tak lama lagik berlari teruhhh kot nya haha....
PatinPasta said…
Amboi... dah berjalan dia ye? *tabek!*

Kalo Yong takut dia tertomoih ke hapa, pakaikan dia topi keledar. Gerenti selamat. Ahaks!

Kenapa tak mo Knight in shining armour maa? Jangan naik kuda udah la. Kot datang naik heli ke.. ha, kan best? :D
Yong Kamariah said…
yuhuuu cik patin mi amore... pakai topi keledar? pakaikan topi pun tersentap2 tarik2 nak tohok buang, ni kan ko soh haku pakaikan dia topi keledar harhar
no no no.. no knight in shining armor, klu pakai heli tu tak per ar lagik, dpt jugak dia jutawan ke haper, klu knight hok dtg malam2 ikut tingkap wat lari haworrrrrr ahkak hakhak....
Yunne Osman said…
This comment has been removed by the author.
Yunne Osman said…
ada typo so i removed the first comment heheh wow! 10 steps at one go! bravo lil' princess =) eshan dulu lambat sangat baru boleh jalan tapi sekali jalan macam lari2 anak heheh
Yong Kamariah said…
salam yunne yang comey lotey,

tq yun.. my lil princess tu sume benda nak cepat dia, dr crawling, sitting sampai nak bertatih tatih tu, tak kira ar habih benda dia langgar haha.. Ammar dulu 11mths berjalan, anak2 akak motoric skills bagus, comm skill hermmm parahhh... harap2 cik Aly ni normal lah semua benda, I pray hard for that, and somehow I feel that Eshan will be just fine like any normal kid when he gets older sbb milestone dia akak rasa far advance utk autistic kid cam dia, anyway, we doakan yg baik2 utk budak2 ni yek Yunne.

Popular Posts