Friday, May 25, 2012

Dari ward ini

Anak dah tido after battling nak cabut wayar drip tak berjaya, now mak tak de keje godek app. Install instagram, Oklah 4 IT blunder cam mokcik

Oklah dpt bilik stok boley melepak2 tepi tingkap, permulaan cuti yg tak baper best ni...hope esok dah boley baliklah

8 comments:

Art lover, cinnamonworldofcolours said...

Aslmkm Yong...
Tak sempat tengok entri lama dah ada yg baru..
Semoga cik Ally cepat sembuh..dan boleh bercuti kann..

Anonymous said...

Harap esok keluor la. rimas duduk spital lama-lama. Badan jadi macam bentan oo.

ahkak yang komen terlupa tinggal nama kat en3 mlm tadi.

Sabo yerk

Ahkak

two letter verification words "teesunat esupit"..senyum nengok

aznimatisa said...

Assalamualaikum yong kamariah,
kak azni doakan agar gegel sihat sembuh dengan seberapa segera dan ceria seperti hari-hari sebelumnya. Banyak2 bersabar ya, jangan lupa you too take care.

Kak azni

Anonymous said...

Sib baik kita tukar shift. Kalau idak tak tau cam mana nak cari org ganti time exam ni.(Jim) Takdir

Yong Kamariah said...

Tq, cik Aly dah get well dan sedang membuas! senang ati la sikit nak cuti

Yong Kamariah said...

O ye ker Ahkak...anyway tq ya, mmg beneno, lemau je rasa bdn ni... aikkk rasanya dah buang word veri.tuuu...

Yong Kamariah said...

Tq auntie, gegurl dah ok, tgh membuas manjat sana sini heee..omaknya rasa nak pitam ni tak cukup tido

Yong Kamariah said...

Betulla Jim klu tak ngelabah aku nak cari ganti, plan tuhan sgt cantik

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife