Dari ward ini

Anak dah tido after battling nak cabut wayar drip tak berjaya, now mak tak de keje godek app. Install instagram, Oklah 4 IT blunder cam mokcik

Oklah dpt bilik stok boley melepak2 tepi tingkap, permulaan cuti yg tak baper best ni...hope esok dah boley baliklah

Comments

Aslmkm Yong...
Tak sempat tengok entri lama dah ada yg baru..
Semoga cik Ally cepat sembuh..dan boleh bercuti kann..
Anonymous said…
Harap esok keluor la. rimas duduk spital lama-lama. Badan jadi macam bentan oo.

ahkak yang komen terlupa tinggal nama kat en3 mlm tadi.

Sabo yerk

Ahkak

two letter verification words "teesunat esupit"..senyum nengok
aznimatisa said…
Assalamualaikum yong kamariah,
kak azni doakan agar gegel sihat sembuh dengan seberapa segera dan ceria seperti hari-hari sebelumnya. Banyak2 bersabar ya, jangan lupa you too take care.

Kak azni
Anonymous said…
Sib baik kita tukar shift. Kalau idak tak tau cam mana nak cari org ganti time exam ni.(Jim) Takdir
Yong Kamariah said…
Tq, cik Aly dah get well dan sedang membuas! senang ati la sikit nak cuti
Yong Kamariah said…
O ye ker Ahkak...anyway tq ya, mmg beneno, lemau je rasa bdn ni... aikkk rasanya dah buang word veri.tuuu...
Yong Kamariah said…
Tq auntie, gegurl dah ok, tgh membuas manjat sana sini heee..omaknya rasa nak pitam ni tak cukup tido
Yong Kamariah said…
Betulla Jim klu tak ngelabah aku nak cari ganti, plan tuhan sgt cantik

Popular Posts