Wednesday, May 16, 2012

WW

 Tengah mendera otak... balik umah kul 9 mata dah macam digam2...

tetiba mokna ni interprem, sebenonya mak dia mkn 4 kali satu during training time, I hate training bcoz of this grrrrrr....

see you soon peeps, kinda bz these days...

8 comments:

somuffins said...

Yong
Selamat membizikan body, ahaks.

Bila terpandang '.....flow chart' rasa cam menci aje. Teringat zaman nun masa bekerja dulu ...menciii..

Art lover, cinnamonworldofcolours said...

Aslmkm Yong..
Enjoy whatever you r doing, tak kira kerja ke makan 4 kali sehari tu..asal kan bahgia.

aznimatisa said...

assalamualaikum yong,
akak membaca entry mothers day yong tu 3 kali terberhenti-henti. Punya lah panjang n jitu serta mantap. maka setiap kali baca terpaksa lah < sebenarnya sengaja membaca from top writing.

sambil nyambil tengok belog akak,eh eh yong kamariah jugek sedang skodeng belog akak dan meninggalkan ucapan selamat hari guru kat kita, terharu ai, tq ya dik.

anyway, sebenonya kita nak kirim salam banyak2 kat mak awak tu,. wah sungguh suka wanita itu, sangat2 penyayang n all the good things yang Allah beri kat dia tentang kebaikan hati seorang ibu. Yong, tahniah berjaya menulis entry yg sangat bagus untu tatapan Ammar dan adik dan juga adik-adik kepada adik Ammar ya. Cer beranak lagi, meriah gitu. Cherrio Yong, bye2

Anonymous said...

chilllllllax! dah namanya kerja. Cari makan maa

Mokna tu amanah.

Esok Sabtu dah.

Ahkak

Yong Kamariah said...

Cs, good for you zmn itu dah berakhir, i'm counting d days nak jadik cam CS...erk best tak?

Yong Kamariah said...

Kak iha, bab2 perah otak ni tak baper nak enjoylah, tp mkn mmg bahagia ngehngeh..

Yong Kamariah said...

Ye ker kak azni kita tgh skodeng blog memasing time tu?lawak plak rasanya, tq 4 d kind word, i guess org dulu2 mmg byk mkn asam garam pahit manis idup sbb tu deme lebih menghargai hidup... erkkk soh teman beranak lagi? aiyarkkkk suda close d kilang maaaa.....akakaka...

Yong Kamariah said...

Ahkak..... long time no see...yeahhhh gua chillax saja ni, internet kt umah je bikin gua stress balik muahaha...

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife