Monday, May 10, 2010

Mother's Day

What did we do on Mother's Day? Sebenonya idok le celebrate pun, tapi ada le sesikit memanjakan diri sendiri ...


Ealier pi makan2 kt Manhattan's, yummy! lihatlah pingganku yg lincin itu..

Malam tu ada 2 org lelaki dlm umah ini mengambil keputusan nak bergotong royong melipat baju yg dah segunung tingginya tu, owh, kan baguih klu Mother's Day hari2 cenggini!


Hok ni melipat ke mengicai baju nih?


Yeah, work it babeh! Betul2 tekun nih...


Ha kau... Dah sampai terkangkang2 dah ni apa kes ni...


Dan hasilnya.... macam roti canai kirai kena pusing2 dan lipat2 sebelum masuk kuali


Dan pemenangnya.... heheh...sikit punya lebo bentuknya itu tapi takpe ler, janji baju dah berlipat... timakasih daun keladi deh....

4 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yong,

takleh celen saya punyalah...hahaha..


Ada 5 bakul . Tiga bakul dah lipat tapi tak susun lagi, dua bakul baru kering
... huaaaaaa ada sape nak volunteer?...

Yong Kamariah said...

senang citer tak yah lipat lah Rina, selongkar je le dari bakul tu hihi, selalu juga saya praktikkan klu dah malas tahap gaban tu

Eine Frau aus Botnang said...

Yong, hahahha sejuk mata memandang tengok orang tolong lipat bajus kan. Yang suri rumah ni pun tinggalkan berkapal2 baldi menimbun2 malas nak lipat & gosok boleh, seminggu sekali jugak buat?? Tetiap hari mulut sebut lipat baju hari ni, tapi fail!

Yong Kamariah said...

alahai Fasha, tang lipat baju mmg selalu liat! masak is ok, sapu lantai is ok, lipat baju aku mmg outttt!! ada ke mesin lipat baju eh? hihi

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife