Thursday, August 5, 2010

Moving

Jadi dpt ambil nafas sekejap sementara proses perpindahan ini. Maka bermulalah route baru ke tempat keje, sebenonya lalu hari2 kt sebelah route tu pun tp dlm hati kata cam .. mak aihhh jemnya... alhamdulillah, 10 minit pun dah buleh sampai ke tpt keje sbb cam merentang arus jem hehe..


Sooo... we're moving, people!



Sempat juga lepas tension mengasah tekak kt mybox Giant Hypermarket hehe...

Till we meet again! See you soon!

2 comments:

Aida Rezuan said...

Yong,
Hamboi! Mana la tak sakit pinggang abes kalo tengok rupa barang2 gitu gaya ye? Time2 gini rasa kalo ada bangla nak upah angkut and kemas2 barang ke.. mau terus hire on the spot! Huhu!

Take care!

Yong Kamariah said...

aida, dah upah bangla tapi tokleh harap! kami jugak yg kena buat almost everything!

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife