Friday, December 4, 2009

Bercuti

Nak pegi mana cuti seminggu ni ye? Itu lah soklan femes kt diri sendiri sejak dua menjak ni. Lemau sungguh rasanya nak cuti2 taim musim hujan cam sekrang ni. Maybe kami semua ikut roda kete ke mana ia nak bawa kita semua nanti. Maybe cari ke mana tempat yg kurang menerima kuantiti hujan kt semenanjung sejak 2 menjak ni (ada ke?). Harap2 tak le sampai kami semua naik sampan nanti hoh.


Oh ye, today, I've decided Robert Pattinson has the sexiest lips of all the male that live in this universe. And those piercing bluey-grey-greenish eyes. (But I thought) he has a weirdest nose, though. Hahaha, just had the opportunity to watch Twillight (1st Twillight) and feel like wanna fall in love again. Tapi Twillight new moon tu rasanya lembab dan lemau jln citernya, aku rasa sbb yg first romantik giler tu sbb citer tu dpt sentuhan arahan dr seorang pompuan, manakala yg new moon ni yg tak dek artistic and emo touch sbb org lelaki yg arahkan. Tau2 werewolf tu asek nak nerkam org jek. Still like the first Twillight so much.

Berbalik pd episod cuti seminggu starting tomorrow, klu ada masa gue akan update journal gue ini nanti. Do come back, gonna miss u all good people!.

5 comments:

Amri Mat Saaid said...

cuti cuti malaysia kay

Yong Kamariah said...

he'eh-yeop-cuti2-negeri-jek

Aida Rezuan said...

Salam,

Alahai.. tak suka New Moon ke? Koi suka. Hehe..

Jacob pon hensem time rambut panjang ek? :D

Yong Kamariah said...

oih cik Aida, koi bkn tak suke tapi citer tu cam meleweh sket ar, tak suka jacob sbb suka tunjuk torso ar hahaha... camne le twillight 3 tu eh, jadik ke deme tu kawin?

Aida Rezuan said...

Yong,

Meleweh tuh.. ada la benarnye jugak. Hehehe.

Jacob tunjuk hapa pon kira ok dah bg sy sbb tak dapek nak nolong. Gaga on long haired guys! Huhu!

Sy baca sampai buku 4 (tak sempat abes 4th nye lagik) and ha ah.. derang jadi kawen. Jacob frust giler. Sian dia..

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife