Thursday, December 17, 2009

Catatan Perjalanan 2 : Langkawi

2nd destination : Langkawi

Oh malas sungguh nak update blog tapi tahukan aku kena jadi blogger tegar bak kata akak Z dr JB. Keterujaan jadian2 membuatkan upload gambar2 ni jadik ikut Dan je takut plak org kata cam 'ces lebih2 mengalahkan org pi jalan obersea je' tapi sbb ni jurnal hidupku maka ku gagahkan jua argh gasaklah maka adanya ia. Gambar tak ikut turutan macam tak dek keje lain nak sort gambaq pulak. So inilah hasilnya.

Sukanya kak cik2 ni...

Oihhhh, besaqnya burung tu...

Tempat standard amik gambaq..


Kat Teluk Ewa...
Pekena nasi goreng bagai
Eksyen je lebih ni, penakut segala jenis haiwan ropanya

Uih hang nak menari Hindustan ka chek.... Kat Oriental Village
Kat Buffalo Park, amboi cik Azhar sanggup meredah belukaq segala nak pi jugak jenguk kerbau (apakah relevannya itu dengan pinggan mangkuk corningware?)

Kt Beras Terbakaq... utk memborong kain batik dgn sgt berhati2 ikut kuota tapi imegresen tak cek dok ada punnnn..

Kat look out point buleh kita jiwang karat posing lagu ni


Sampai Jeti Kuah hak ni menyambut kita dulu sambil berkata dlm hati mak yong kau buleh cuci mata sahaja!
Lepas check in hotel pi kaki-terapi kt ayaq hangat dulu. Dulu tempat ni cantik tapi la ni tgh renovate ala2 terbengkalai gitu..

Hj Ismail klu hidup lagi buleh pi umrah tiap2 bulan gayanya..

Don't you wish...


2 comments:

Aida Rezuan said...

Salam,

Adoi laaa.. teruja sungguh tgk segala pinggan mangkuk tuh! Kalo dpt sekotak dua.. syurga! Hehe..

Yong Kamariah said...

aida, awak kt sana lagik la buleh collect macam2 jenis pinggan mangkuk heheh

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife