Di manakah keadilan?

Di manakah keadilan jika I terpaksa balik ke kampung dia lagi esok. Serius rasa nak cabut bulu hidung aje dan I tak memahaminya seperti I tak memahami citer Lord Of the Rings yg sedang ke udara sekarang walau dah baper kali tah tv-tv national tlh menayangkannya. Ini kerana I tak mahu memahaminya, I just enjoy the cinematography dan teknik2 CGInya dan bebal giler walau I cuba membaca sinopsis ke hapernya. Macamlah Harry Potter yg tlh membuatkan I tertido dlm panggung. Fail sungguh I utk memahaminya. Tapi bila I tgk Twilight 2 aka new moon dulu dan mcm masuk dlm satu gaung-oh-tolong-lah-aku-tak-paham-apa-kebenda-jadah-citernya : ini tlh membuatkan I study Twilight 1, cepat pula i menangkap citernya walau backwards camtu. Mungkin juga otak I cepat menangkap citer2 romantik tangkap lelehan jiwa dari citer2 teknikal dr perahan otak seorang pengarang lelaki obviously. Atau mungkin Edward Cullen terlalu hensem oh so I jatuh cinta dgnnya sampai I tergila bayang kalau tak tgk muka dia satu hari atau pun kau baca ini kuat2 : KAU DAH TUA la mak yong oi. Makanya hanya citer ringan2 dan tak yah perah otak la yg sgt sesuai dgn kau. Ha kan kau dah merepek pasal review filem pulak. Jadi apa topik sebenarnya tadi? Eh, I dah lupa sbb I am aging so fast.

Comments

Popular Posts