Thursday, December 10, 2009

Cuti lagi ni

Wed, Day 3.

Aku supposed to be exhausted tapi tak rasa camtu bila dah merayau2 lagu ni. Habih ceruk Langkawi ni buat pegi pusing2 sampailah ke Teluk Datai. Yg tempat pernah pegi sebelum ni kira skip je ler cam tempat Mahsuri tu. Cable car lak masa aku naik dulu aku kata kalau bagi tiket free kt aku sekali pun lepas ni aku tak mo naik lagik, gayat. Now aku kepingin nak pegi Geopark, but not this time around for sure. Kira aktiviti santai2 gitu le dah kita bawak org tua kan. Dapat merayau2 cuci mata sorang diri kt Pekan Kuah ni nekmat sungguh rasanya. Tengok tableware correle/ corningware mak-alah segala mmg meleleh ayaq lioq nak2 ada design baru. Tapi takat meleleh le sbb harga pun meleleh. Aku telah sedaya upaya cuba menabahkan diriku spy tak gatal tangan tapi tewas juga...tapi tak le beli yg gedevas2, kena menjaga kewangan betui2 sbb lepas ni kata encik AceVentura nak merayau Kangaq pulak lepas ni.

Tengahari ni balik la. Ntahapa2 aku beli sampai kena beli beg baru aku pun tatau. Teringatkan nak jinjing, sorong sume tu kt jeti buat aku rasa lemau jek. Oh ye, aku suka org Langkawi ni, buat tekak aku sangkut dgn sabdu Ain dan Kaf je bila sembang ngan depa.
Off for now, see ya soon!
Sampai ke kandang kerbau kau bawak kami encik Ventura yek...

Aktiviti standard kt area Cable Car.
Lepak2 dan makan kt Teluk Ewah
Amboi cheqqq.. lincin segala hangpa balun ni malam tadi noooo... now baju n seluaq cheq ketat segala, cheq rasa dah naik 5kg lagik nihh

Oh ye, ramai sungguh pelawat2 kt Langkawi ni, aku rasa Hj Ismail buleh naik haji tiap2 tahun dgn jet peribadi lepaih ni....

1 comment:

Anonymous said...

Hi there! This article could not be written any better!

Looking through this post reminds me of my previous roommate!
He always kept preaching about this. I am going to send this post to him.

Fairly certain he's going to have a great read. Thank you for sharing!
Here is my page ... GFI Norte

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife