Monday, December 21, 2009

Intermission : 3 hari D.U.L.L.

3 hari yg ntahapa2 aku buat selain lepak di rumah dan melayan Twillight ntah baper kali ntah sampai baju tak berlipat dan dapur tak berasap kecuali utk masak maggie ada sekali tu. Itulah jadik bila chief rumahtangga (bukan ke aku?) keje 3 ari straight. So 3 ari melantak brunch kt luar sajelah sambil pusing2 sblm jam 2.30 p.m. sbb encik ketua kena masuk keje by 3.30 p.m gitu. Sebelum mak yong ada mood upload sambungan gambo cuti2 ari tu rasa terajin nak citer 3 ari yg rasa cam numb gitu.

Hari Sabtu pusing2 Bukit Pantai n Bangsar area tempat org elit - saja cuci mata tgk design umah macam2 dgn takjubnya sambil berkata dlm hati bestnya - tapi oh, aku tak bercita2 sampai ke situ - eh, diam, sampai pencen pun belum tentu kau mampu mak...

Pi round2 Bangsar Village sambil kita boleh berangan bahawasanya kita seorang Manager sebuah syarikat swasta sedang hendak shopping dgn penuh keterujaannya



Jingle bel, jingle bel is everywhere...
wowy I'm in somewhere but Malaysia

Auwhhh duh, Manager jadian dgn baju 15 hengget beli kt Langkawi - sgt cool dan flappy...


Oh ayah, kita sgt lapar apakah ia menjadikan kita Kanibal?

Emak sebenarnya sgt teringin gulai pucuk ubi masak tempoyak...


Hari Ahad makan kenduri kawin (kau nak ckp mkn free eh?) anak buah encik ketua (budak opis dia) kt Resto Nelayan T.T.T.Ha kau, pulun sungguh kau 3 beranak ari tu yek... brunch le katakan...

No comments:

Sign Off

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

Timeofmylife